Gå til innhold

Hvilket spill har de/den feteste slossescenen(e)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Medal Of Honor: Allied Assaut Online kan gå ganske hett for seg til tider. DA er det morsomt da. Og synes Medieval: Total War er stilig, men grafikken er ikke det helt store.... :ermm: Synes ikke KOTOR's turbaserte kamper gir særlig spenningsfølelse da....

Endret av RatmFan
Lenke til kommentar
Counter-Strike... *Ironi*

Kan være tøffe kamper i CS også da. F.eks hvis du tar et HS på lang avstand med en AWP så blodet spruter og figuren blir slengt 30 meter bakover. Ganske tøft :D

Ja, ok... Kan innrømme at jeg har sett litt tøffe scener i CS. Men er ikke så mye å skryte av synes jeg ikke. Så Counter-Strike var fortsatt ironi fra min side.

Nå er vel spørsmålet hvilket som har den feteste, kan ikke si at Counter-Strike har den/de feteste. Av de spilla jeg har prøvd, så er det nok Max Payne som vinner. Men liker ikke spillet dessverre. Spiller kun CS og litt NFSHP2. :)

Lenke til kommentar
Legend of Zelda: Wind Waker. Kampene er ekstremt tøffe(Selvom de er litt vel enkle), og slutt kampen mot Ganondorf er bare helt konge, særlig når han begynner å parere slagene dine bak på ryggen også. Sinnsykt tøfft.

Enig der, ja!

Ditto :love:

Samme her! Tww ruler :yes: spes siste kampen :love: + alle småkampene der den brutale, dramatiske og sinsykt kule "fløyte sangen kommer"(Småbosser). :thumbs:

 

Tww er unikt!

 

----P4 3ghz 512ddr Ati9800Pro Uedition GameCube----

 

----Yamaha R1... Kick!----

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...