Gå til innhold

Gjest Slettet-ZwZXKsIXQp

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-ZwZXKsIXQp

Sylvi Listhaugs beryktede ord om «svenske tilstander» har fått en ny klang i den svenske valgkampen: https://www.tv2.no/mening_og_analyse/jimmie-har-allerede-vunnet/15081666/

For bare 4 år siden var SD en pariakaste og alliansefrihet var kanonisert. Alle integreringsutfordringer ble skjøvet under teppet og snillismen hadde gode kår.  Nå har realitetene innhentet «søta bror». SD har blitt landets nest største parti, landet er på vei inn i NATO og Sverige ligger på europatoppen i gjengkriminalitet.

Pga manglende respekt for demokratiske prinsipper, overkorrekte idealistiske fornektelser og politisk unnfallenhet har svenske tilstander utviklet seg til svinske tilstander. Tilstander som er svært vanskelige å reversere…..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-ZwZXKsIXQp
Inspector skrev (8 timer siden):

 

Pga manglende respekt for demokratiske prinsipper, overkorrekte idealistiske fornektelser og politisk unnfallenhet har svenske tilstander utviklet seg til svinske tilstander.

Gjennom en fullstendig hodeløs innvandrings- og integreringspolitikk i lang tid har Sveriges strutsepolitikk nå fått som fortjent.

Plassering av innvandrere i ghettoer, mangelfulle kompetansekrav,  minimal tilhørighet til «folkhemmet», fattigdom og arbeidsledighet, stigmatisering og «no-go-zones» har blitt fortrengt, gjemt og oversett av de store partiene som har vært mer redde for sin egen rygg enn for uønskede utviklingstrekk. Dette har gitt næring til kriminalitet, mistenksomhet, ekstremisme og polarisering

Å snu en utvikling som har pågått i flere tiår, er mye mer krevende enn å praktisere en streng og rettferdig integreringspolitikk fra dag 1…

Lenke til kommentar

Er ikke like troende, men hørte på Norsken Svensken og Dansken på P2 på tirsdagen.

En av tingene de diskuterte er at SD har klart å innføre et logisk uttrykk: Jimmy-moment
Hvor man etter å ha opplevd ghetto, gjengvold, ungdomsbander eller no go zones kan da lure på hva er det som skjer i Sverige. Vi får se om Sverige vil klare å løse sine problemer de kommende tiår, eller om avstanden fra folket til regjering er for stor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...