Gå til innhold

Dine beste alternativer til kjøttdeig?


Anbefalte innlegg

^fmj skrev (8 minutter siden):

Kylling kan være gått om utløpsdato er samme dag ja.

Fisk pleier jeg å ta, melk tar jeg alltid alt som er.

Du har nok rett angående melk. Det er mer et problem med logistikk. Ved å ha melk med utløp noen dager fram i tid så er det lettere for meg å unngå at den faktisk blir dårlig, og jeg lager ikke nok bakverk til at jeg får utnyttet halvdårlig melk godt.

Fisk som begynner å lukte stramt er bare… ekkelt. Det er mulig at det er irrasjonelt av meg, men æsj.

-k

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
44 minutes ago, ^fmj said:

Kylling kan være gått om utløpsdato er samme dag ja.

Fisk pleier jeg å ta, melk tar jeg alltid alt som er.

Generelt er jeg skeptisk til alt lyst kjøtt som nærmer seg utløpsdato. Det er sikkert variasjon i hvor flinke butikkene er til å oppbevare det, men har fått mye dårlig de gangene jeg har tatt sjansen. 

Melk tar jeg hvis jeg vet jeg får brukt opp alt relativt fort. Rødt kjøtt spiser jeg ofte lenge etter utløpsdato.

Lenke til kommentar
knutinh skrev (3 timer siden):

Du har nok rett angående melk. Det er mer et problem med logistikk. Ved å ha melk med utløp noen dager fram i tid så er det lettere for meg å unngå at den faktisk blir dårlig, og jeg lager ikke nok bakverk til at jeg får utnyttet halvdårlig melk godt.

Fisk som begynner å lukte stramt er bare… ekkelt. Det er mulig at det er irrasjonelt av meg, men æsj.

-k

Forsøk: 41 dager etter «best før»-datoen var melken like god

Fisk som lukter surt og får frem brekningsrefleksen er ikke noe særlig nei. Vakuumpakket fisk som går ut dagen etter kan jeg ikke huske at har vært såpass dårlig. Jeg kjøpte noe rakfisk en gang, aldri mer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...