RaymondK Skrevet 12. august 2022 Del Skrevet 12. august 2022 Har du noen tips til hvordan man får dem skikkelig gode uten bruk av frityrkoker? Crispy utenpå, myk inni :) varmluftovn, airfryer? Steketid, Olivenolje? Type salt whatever… Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 12. august 2022 Del Skrevet 12. august 2022 Olje i ei stor nok gryte og riktig temperatur fungerer fint. Du kan steike i to rundar på ulike temperaturar for å få eit endå betre resultat. Då friterer du dei. Om du ikkje vil fritere, men steike i ovn så blir det noko anna. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå