mouldycurtain Skrevet 8. juli 2022 Del Skrevet 8. juli 2022 Driver å lager autentiske retter fra kyststrøk i India, men har holdt meg unna diverse fiskecurryer da alle oppskriftene har denne frukten som et essentielt komponent. Sitat Garcinia gummi-gutta is a tropical species of Garcinia native to South Asia and Southeast Asia.[1][2] Common names include Garcinia cambogia (a former scientific name), as well as brindle berry, and Malabar tamarind.[3] The fruit looks like a small pumpkin and is green to pale yellow in color.[4] Noen som vet hvor man kan få tak i dette i Norge? Finnes ikke i noen nettbutikker med dott no adresse, og er heller ikke spesielt gira på å saumfare alle mulige butikker i Oslo og risikere bomtur. Må også spesifiere at dette ikke er det samme som tamarind paste, som jeg allered har på glass. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå