Gå til innhold

Revolusjon


Anbefalte innlegg

Kan det bli en slutt på all kriging og annen idioti før alle (vanlige mennesker)setter en stopper for det?det tviler jeg på,full verdens revolusjon er nok det eneste som kan stoppe alt som ikke gagner den (vanlige borger)det er vist de som bryr seg minst om arbeiderklassen og sund fornuft som styrer og er ledere i de fleste land,hvis alle som er imot krig og annen elendighet virkelig sier ifra kan det bli en slutt på hvordan denne verden har blitt,det er på tide å stoppe dem NÅ.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fra et historisk perspektiv har verden aldri vært mer fredelig enn det den er i dag. Selv på tross av det som skjer i Ukraina. Joda, det har ikke blitt bedre de siste 10 årene. Men fra et totalbilde og hele menneskehetens historie. Har det vært bedre. Men; vi er ikke ferdige - mange land sliter fremdeles med skjev maktfordeling og et usolidarisk samfunn - for å si det mildt. 

Det som er trist; er at med alt av ressurser som går til krigføring, våpen og etterfølgende av det. Kunne vi utført så uendelig mye mer på denne kloden. Samtidig som forsvaret også står for utviklingen av veldig mye teknologi som også bruker hver dag til vanlige formål.

Blir litt for enkelt å bare si: "Revolusjon nå".

Ok. Finn på en modell da. 

Her er litt inspirasjon:
https://no.wikipedia.org/wiki/Opplysningsfilosofene

Nå vet vi at Karl Marx sin filosofi ikke virker. Eller, vel.... det er ikke helt sant. Problemet med Marx er at hans filosofi ble snudd og vrengt på og derfor "kom" med noen gigantiske mangler. Som kunne blitt løst dersom man blandet litt av Montesquieu sitt maktfordelingsprinsipp i sosialismen til Marx. 😜 Jauda. Stem Rødt!

Lenke til kommentar

det er svarte tanker som har fått styre over lengre tid i Russland, det er et regime der hjørnesteinen i deres palass må faktisk styrte, og dermed kan landet Russland bli frigjort fra det tragiske ledelse som Russland har nå.

Mannen som har fått posten som president i landet, har aldri vunnet et valg, så det i seg selv er utrolig naivt av 145 millioner russere som ikke så dette komme. Politisk tragedie av selv russiske politikere i landet.

Det er rett og slett noen som må ta tak sette ord på det som skjer, og definitivt viktig at ikke media setter ut rød løper for manne som har fått feil post i landet som president. Definitivt skal mannen og hans venner falle, og bli knust og fjernet fra posisjon og mandatene e har lurt til seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...