Gå til innhold

Den perfekte historia til eit spill


Anbefalte innlegg

Eg og nokre venner har tenkt og begynne med og lage spel.

Det vi skal lage er eit metalgear solid/splinter cell opplegg.... altso action med mykje sniking.

Det vi er usikre på er historia til spillet og miljøet.

Nokre her som har forslag til den perfekte historia som en ikkje går lei etter 10 min. ?

 

Mvh ZoOoM :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
er ikke så inne på stories, men skal dere ha med multiplayer modus, må dere ha med muligheten for å spille CAPTURE THE FAG!

 

man løper rundt med hver sin pisk for å så fange en søt liten homo. (You have captured the blue fag!)

 

:lol:

prøver og vere litt seriøse her... Ok ?

 

Grafikkmotor vet vi ikkje heilt enda. Har vi ikkje ei bra historie so blir det no ikkje noke spel. Først historia så får vi sjå... :thumbup:

Lenke til kommentar
Hahahahaha, capture the fag :laugh:

Nei men ass, kan dere ikke mekke noe snike spill innen ww2 ?

Har bare "skytealtsomrørerseg" spill i den sjangeren nesten.

Ja, vet ww2 er litt oppbrukt i disse dager. Men er vel det som er lettest å ta en historie i fra. Med tanke på at informasjonen til ww2 er lett tilgjengelig.

God ide :thumbup: Skal tenke på den der du.

Lenke til kommentar

hadde jo vært morsomt med noe ww2 fra norge da... hva med tungtvannsaksjonen på rjukan? den innebærer ganske mye sniking og kunne gjort seg. vet ikke om det blir langt nok, men kan jo eventuelt også bruke flere slike norske motstandsaksjoner. om ikke det finnes på nettet, ta en tur innom biblioteket og spør der.

 

tungtvannsaksjonen på rjukan

Endret av simenn
Lenke til kommentar

En gruppe terrorister har fått kloa i nok uran til å lage en a-bombe. De krever at en viss terrorist leder slippes fri eller så sprenger de bomben. Da er det din jobb å finne spor om hvor terroristene befinner seg og hindre de å bruke den...

 

Kanskje en litt tynn historie da men :)

Lenke til kommentar

Noe med vikinger... :thumbs:

 

Hvorfor ikke? Type strategi, overtale naboene til å joine med deg som big boss, bygge skip, seile til England, plyndre, voldta, slå ihjel engelskmenn, dra hjem, slå ihjel lederen for folkene i nabofjorden, samle Norge, bli utropt til Konge.

 

Edit

 

Sorry, så ikke det med mye sniking, lite sniking om en skal ha med vikinger... :blush:

Endret av baldviking
Lenke til kommentar
Noe med vikinger...  :thumbs:

 

Hvorfor ikke? Type strategi, overtale naboene til å joine med deg som big boss, bygge skip, seile til England, plyndre, voldta, slå ihjel engelskmenn, dra hjem, slå ihjel lederen for folkene i nabofjorden, samle Norge, bli utropt til Konge.

 

Edit

 

Sorry, så ikke det med mye sniking, lite sniking om en skal ha med vikinger... :blush:

Hva med å være en Freak Viking på Snikmord-tokt i England! Fett da! Du har alierte Berserkere som drar unna oppmerksomhet. Og av og til hopper på deg om du er for nærme ;)

 

Flusesopp-suppe som Heal-potions. (Og berserker Modus..?! Men passer vell dårlig i et snikespill!)

 

Om man leker med tanken så kan dette muligens funke..

 

Personlig mener jeg dere skal rippe litt FallOut-shit og teste å få til no Post-apokalypisk.. Gir mer fritt spillerom til fantasi. Man kan ha mutanter, freak-monster mutert fra hva som helst. Egne menneske raser. Osv.. Våpen også kan man leke villt og hemningsøst med! Bare se på FallOut: Alt fra antikke gamle krutt ladede pistoler og geværer til Plasma gun. Kunne kanse vært no? Man sniker under bena til en mutant i mørket før man hopper opp bak han og hogger han med den modda laserkutter`n din :thumbs:

 

Og har kjører du bare en story om hvordan verden gikk under i 2XXX eller no og menneske var mer eller mindre tilbake i steinalder`n... Ev man kjører no om The Brightest and most powerfull som ble funnet verdige til åleve i en bunker. Man finner på et eller anne skit som er grunn til at du måut å snike deg rundt i villmarken for å få tak i noe/noen..

Endret av Corduroy
Lenke til kommentar

Hele skiten er satt til middel alderen (spill med sver, pil og bue, øks osv MÅ jo bare bli bra) Du bor i en stor borg eller hva ******, men blir forvist for å ha hatt et forhold til prinsessen eller et eller annet (detaljer tar man senere). Så du vil dra tilbake for å redde henne eller hva ******, så du må snike deg rundt i skogen, passe på for å ikke bli sett av vaktene som patruljerer over alt. Passe deg for landetyver, som du også kan slå deg sammen med, ta små jobber for penger osv. Så tilslutt etter å ha slått deg sammen med noen og ved litt hjelp av noen fra "innsiden" kommer du deg inn og får redda kjerringa eller noe sånt.

 

- The End

 

 

Vet at historien suger, men et spill i middel alderen der det er riddere, sverkamper, pil og bue osv er bare helt høvding!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...