Gjest Slettet+6132 Skrevet 4. april 2022 Del Skrevet 4. april 2022 Det er salt og svartpepper i skjønn forening. Saltet er vulkansalt som har litt svovel i seg. Kalles også svart salt. Med litt ingefær tilsatt er det perfekt på egg. Egentlig et krydder for Chaat, som er en vanlig indisk rett, men også på saltkrinkle og annet der du vil ha salt og pepper. Også til stekt flesk og røkte kjøttprodukter. Lenke til kommentar
Norskpølse Skrevet 4. april 2022 Del Skrevet 4. april 2022 Jo, men har du prøvd norsk pølse? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå