Gå til innhold

Overvåkningskamera


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg tenker å kjøpe noen overvåkningskamera både til innendørs og utendørs bruk. Jeg kjøpte noen kamera fra Arlo, men ble svært skuffet over videokvaliteten, spesielt i mørket. Appen var også veldig treg. Har vurdert Google nest, men også der synes jeg bildekvaliteten er noe svak ift pris. 
 

Er det noen som har prøvd andre alternativ de kan anbefale? Må ha god bildekvalitet både i dagslys og mørke, og ha en brukervennlig app. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kunne GJERNE anbefalt litt forskjellig, men det er jo avhengig av hva du KAN fra før og hva du er villig til å bruke av penger.
Du trenger både kamera OG programvare ser det ut til. Skal du ha mest mulig glede av utstyret betyr det nok at du må jobbe litt på forhånd med planlegging og være ganske spesifikk på hva utstyret SKAL takle. 
 

Lenke til kommentar

Jeg kan svært lite om dette. Hvis jeg kan gå inn på en app på mobilen og se bilder fra alle kameraene hadde det vært topp. Sånn var ikke arlo sin app i tillegg til at den var svært treg. 
 

Helst ikke over 2000 pr kamera, men det er selvfølgelig bare en fordel om det er billigere

Lenke til kommentar
APZ171RW skrev (50 minutter siden):

Ubiquiti.

Dette er absolutt en mulighet. De leverer meget bra kamera, men jeg er ikke veldig glad i lagrings-løsningen deres (jeg har Ubiquiti Unifi Cloud Key Gen2 Plus).
Jeg har forøvrig 8 kamera fra de og bruker både appen deres og kanskje det beste systemet som er å få tak i:  Nx Witness!
Link:
https://www.networkoptix.com/nx-witness/
Det systemet er UTROLIG bra og lett å bruke både fra appen og på en pc!

Lenke til kommentar

Har et generelt inntrykk av at de som selger slike løsninger er litt todelt. En gruppe henger igjen i den gamle CCTV-tankebanen og selger løsninger som er temmelig utdaterte men som var greit nok i sin tid. Den andre gruppen er mer på å bruke fersk, god, funksjonell og brukervennlig teknologi, og de priser seg deretter også, men leverer mye mer modene kvalitet.

Kjøper du noe bra med en gang sparer du deg mye tid og penger og får en god løsning med en gang.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Systemet jeg linket til gir deg jo gratis prøve i 30 dager for 4 kamera.. Beklageligvis KOSTER dette å bruke, men du finner neppe noe bedre! Og du betaler kun en gang, ikke noe månedsavgifter... 
Dette er forøvrig helprofft og har selvsagt egen mobil-app...

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...