Gå til innhold

Russlands invasjon av Ukraina [Ny tråd, les førstepost]


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Theo343 skrev (13 timer siden):

Her var det mye "god dag mann økseskaft" og "doh" materie. 

Vet ikke hvor mye du har fulgt med på valgkampen, men alt ligger ute på Youtube. Her ser man Harris sin metode ift. betente konflikter og krigssituasjoner. Du trodde kanskje hun sa dette om Russland? Det har faktisk veldig liten betydning da det først og fremst handler om hvordan hun tilnærmer seg disse situasjonene.

Så kan du selvsagt begynne med ordspikkeriet og frittflytende tolkninger.

Se der ja. Så du snakket usant. Her er det du som driver med ordspikkeri og frittflytende tolkninger, og påstår at ting hun sa om Gaza er ting hun sa om Ukraina.

Husk at ulike situasjoner krever ulike ting. Og både hun og Walz har konsekvent uttalt at Ukraina må få støtte, men de har ikke sagt noe om at det må forhandles nå så vidt jeg har fått med meg.

Og så sier hun "...to get the hostages out". Oops.

Sitat

For det første er det ingen som sidestiller noe som helst. For det andre må du gjerne fortelle deg selv at det jeg nevnte ikke skjer på begge sider, om det hjelper deg å sove om natten. Men det er dessverre fryktelig naivt.

Jo, du prøver å sidestille de to. Det er åpenbart.

Endret av Markiii
  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Sitter og leser litt om Russland og Ukrainas historie, når jeg kommer over dette gullkornet...

I år 987 bestemmer Vladimir den Store (også kalt Vladimir den første) seg for at Kyivan Rus (staten som er fellesopphavet til Russland, Ukraina og Belarus) trenger en ny og felles religion.

Kyivan Rus er på dette tidspunktet mest hedensk, men har folk med mange forskjellige religioner.

Mens andre hedenske land i Europa blir kristnet eller islamisert via. erobringer, politikk eller gjennom kulturell påvirkning, så bestemmer ruserne seg altså for å velge en. Sørover og østover har ruserne muslimer. Vestover har de kristne.

Så hvorfor velger Vladimir den Store kristendommen i stedet for islam? Fordi islam har forbudt alkohol, selvfølgelig! 😄

"Drinking is the joy of the Rus. We cannot exist without the pleasure."

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 4
  • Hjerte 2
Lenke til kommentar
1 hour ago, bojangles said:

 

 

Russland har meg bekjent aldri avansert 2-4km per dag fra øst mot vest. Heldigvis! Det må i så fall være i kvadratkilometer kontroll i alle retninger? For de står vel fortsatt drøyt 9km unna Pokrovsk by. Akkurat som de gjorde i forrige uke. Og uken før det. De har avansert sakte men sikkert etter at de tok Avdiivka den 17' februar. Nå pøser de på med tropper, men det ser ut til å stå ganske stille foreløpig... gudskjelov.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Det er sålangt ikke kjent om dette var depot av noe slag, rent uhell, tilfeldig røykepause eller om det i det hele tatt har noe som helst med krigen å gjøre. Men at det brenner relativt nært moskva er uansett en bra ting, for det skaper usikkerhet, og det blir lett for russerne å tenke at nå er krigen kommet til dem også. 

 

  • Liker 7
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...