Gå til innhold

Russlands invasjon av Ukraina [Ny tråd, les førstepost]


Gjest Slettet-404071

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjest slettet-ld9eg7s96q
Dragavon skrev (31 minutter siden):

 

Hvis dette medfører riktighet, betyr det at vi i vesten ikke lenger kan sitte på våre laurbær lengre og late som om alt er fred og fordragelig. Vi skulle ha omstilt vår egen industri for lenge siden til å trappe opp produksjon av våpenmateriell. Ideelt skulle det rullet ut tusenvis av pansrede infanterikjøretøy i året så vi kunne holdt oss et steg foran en slik utvikling (hvis det stemmer). Hvis Russland omsider kommer seg ut av krokodilrusen og begynner å speile hva vi i vesten har gjort - bygge og trene opp reserver for så å sette inn ferske brigader, kan se langt bort ifra at Ukraina vil kunne være i stand til å frigjøre landet sitt. Det er totalt urealistisk.

Det som er skummelt er at vi har inntill nå sett en parodi av et militære streve med de helt grunnleggende ting. Dette gjør oss bedagelige og henfallen til å undervurdere fienden. Jo lengre denne konflikten pågår, jo større er sjangsen for at vi omsider ser Russland makter å ta seg sammen.

Derfor er det uendelig frustrerende å se vesten drøye og hale ut våpenleveranser. Vi må gi Ukraina det de trenger nå for å få en slutt på denne krigen nå. Om 3 år kan det være for sent. Og vi sitter igjen med et ribbet våpenlager selv med et Russland som har vært på krigsfot i flere år og bygget seg opp.

Lenke til kommentar
36 minutes ago, bojangles said:

Du kan enten kjøpe deg ut av den knipa, via youtube premium, eller du kan adblocke youtube. Eller kanskje ennå bedre en kombinasjon. Den skjulte reklamen og sleip markedsføring kommer du jo ikke unna, men det er jo likt på alle plattformer. 

Nå kan du jo strengt tatt kjøpe deg ut av knipa på twitter også, noe mange ikke er villig til. Youtube har tatt opp kampen med adblockere, så den kan du nå bare glemme.

Lenke til kommentar
Sitat

...reklamene tar sjelden mer enn 10 sekunder. 

Har du vært på YouTube i det siste? Reklamene er ofte veldig lange, men du kan trykke "Skip ad" etter fem sekunder. Så får du en til, og flere i løpet av videoen.

I tillegg har du sponsorbeskjedene som er en del av videoen. Simon Whistler kan snakke i flere minutter om SquareSpace midt i en video, så her må du aktivt spole frem til innholdet starter igjen for å beholde forstanden.

Endret av Mannen med ljåen
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
18 hours ago, skaftetryne32 said:

Da rammer man vel kanskje først å fremst de som lager videoene ? Det er jo i så fall bare kjipt gjort, reklamene tar sjelden mer enn 10 sekunder. 

Med mindre youtube akkurat har endret måten de teller visninger og fordeler inntekter så blir det full inntekt til skaperne av videoer en ser med premium selv med adblocks så det er ikke noe tap for de som lager videoene. Fordi jeg som premium bruker betaler penger hver måned for youtube. 

Og selv om det skulle bli endret frem i tid så sover jeg stort sett godt om natten likevel. Reklame er på vei til å knekke gleden ved internett for de som ikke tar grep for å unngå reklame. 

For de som ønsker å bidra til at bra innhold fortsatt skapes er det jo mange muligheter til å støtte sine favoritter på youtube. Du kan feks bli medlem hos dem, mot en liten sum hver måned. Eller støtte via donasjoner eller via patreon osv. Så nei - reklame er ikke eneste måten å støtte youtubere. 

Endret av bojangles
Lenke til kommentar

Så ein prøver å "koke frosk", men endar med at det er ein sjølv som blir kokt?

Det er på tide at Tyskland og USA stansar nølinga og at ein får sendt F16, langtrekkande rakettar og det som må til FØR Russland kjem seg på fote og "vinn" krigen.

Endret av torbjornen
  • Liker 1
  • Hjerte 3
Lenke til kommentar

https://gagadget.com/en/271897-one-su-34-one-su-35s-two-mi-8mtr-1-and-one-mi-8-ukrainian-air-force-confirms-it-destroyed-five-targets-in-russia-with-mim/

One Su-34, one Su-35S, two Mi-8MTR-1 and one Mi-8: Ukrainian Air Force confirms it destroyed five targets in Russia with MIM-104 Patriot SAMs on 13 May

 

 

Da var kanskje dette mysteriet løst. Et Patriot-batteri flyttet nærmere grensen var en ledende hypotese.

EDIT: Jeg vet ikke om det er amatørmessig eller genialt å anonsere det på denne måten. Vesten stipulerer som regel at våre våpen ikke skal brukes i Russland. Samtidig nektet Ukraina at det var de som stod bak. Og så vidt jeg vet har de fremdeles ikke tatt ansvar for det, eller ført det opp på russiske tap.

Endret av Brother Ursus
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
5 hours ago, skaftetryne32 said:

Da rammer man vel kanskje først å fremst de som lager videoene ? Det er jo i så fall bare kjipt gjort, reklamene tar sjelden mer enn 10 sekunder. 

Å blokkere reklame er ikke kjipt gjort, det er det eneste riktige.

  

5 hours ago, torbjornen said:

Finst det noko tillegg som blokkerer popups av typen "vi verdsetter (ikkje) personvernet ditt" som pleier å komme opp kvar bidige gong ein går inn på ei nettside der ein ikkje har vore på ei stund?

Ja takk, hadde spart en million sekunder på det.

Endret av Abigor
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   1 medlem

×
×
  • Opprett ny...