KentRullen2 Skrevet 23. februar 2022 Del Skrevet 23. februar 2022 Hei!! Skulle låne en wok-panne av min tante da min er vekk. Hun sa jeg kunne få den da hun hadde flere, noe jeg er takknemlig for men jeg ser at den har et "flak" som er ren metall eller noe, regner med at pannen har vært non stick og da lurer jeg på om det er trygt å bruke... Vil nødig få i meg masse teflon eller non stick materiale eller noe sånt da kjøper jeg heller en ny... https://i.imgur.com/TumLp8f.png Er den friskmeldt hos dere? Lenke til kommentar
del_diablo Skrevet 23. februar 2022 Del Skrevet 23. februar 2022 Har du ikke laget mat før? De fleste norske telfonkjeler ser verre ut enn det der, rett og slett fordi metalballongvisper + gafler + temperatursvinginger med vask er harde på teflonen. Lenke til kommentar
KentRullen2 Skrevet 23. februar 2022 Forfatter Del Skrevet 23. februar 2022 Jeg har da laget mat før men da med ting som ser finere ut dvs jeg har ikke brukt metall og andre sånne ting i dem så jeg er ikke vandt med at de er flaket opp på den måten men tusen takk for svar! Lenke til kommentar
Tåka Skrevet 23. februar 2022 Del Skrevet 23. februar 2022 KentRullen2 skrev (1 time siden): Hei!! Skulle låne en wok-panne av min tante da min er vekk. Hun sa jeg kunne få den da hun hadde flere, noe jeg er takknemlig for men jeg ser at den har et "flak" som er ren metall eller noe, regner med at pannen har vært non stick og da lurer jeg på om det er trygt å bruke... Vil nødig få i meg masse teflon eller non stick materiale eller noe sånt da kjøper jeg heller en ny... https://i.imgur.com/TumLp8f.png Er den friskmeldt hos dere? Disse nymotens pannene osv med non stick belegg tåler ingen ting og vanelige panner tåler ikke varmen på full guffe da etter noen få ganger så buler midten av panna opp og belegget løsner, bør heller ikke vaskes i maskin, ikke vet jeg om belegget er skadelig hvis noe løsner men har stor tro att det er skadelig. Kjøpte meg en støpejern panne den tåler alt men den må bli skikkelig varm før man legger maten i eller så "setter" det seg fast. Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 23. februar 2022 Del Skrevet 23. februar 2022 Wok skal ikke være med non-stick. Også liten vits å bruke wok om en ikke har gassbluss. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå