Hedersbrukeren Skrevet 22. februar 2022 Del Skrevet 22. februar 2022 Fordelen er at man slipper bruke tid på å flytte ting over fra oppvaskmaskinen til skuffer og skap, og man trenger heller ikke like mye skuffer/skap En oppvaskmaskin man tar ut av for å bruke til måltider osv., og en man setter skitne ting inn i, og så bytter man om, smart løsning Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 22. februar 2022 Del Skrevet 22. februar 2022 (endret) Hedersbrukeren skrev (18 minutter siden): En oppvaskmaskin man tar ut av for å bruke til måltider osv., og en man setter skitne ting inn i, og så bytter man om, smart løsning Det var det jeg var ute etter. I tillegg har man alltid en som virker om den andre svikter eller må renses? Endret 22. februar 2022 av Slettet+6132 lagt til siste avsnitt Lenke til kommentar
onkel_jon Skrevet 22. februar 2022 Del Skrevet 22. februar 2022 Er egentlig ganske smart som folk sier man slipper å ta ut ting, man har en ren og skitten maskin hele tiden. Kan se for meg det være en greie og for stor familien, samme grunnen til at folk har flere steke ovner. 1 Lenke til kommentar
RRhoads Skrevet 22. februar 2022 Del Skrevet 22. februar 2022 Vi har bare ei oppvaskmaskin, men kunne gjerne hatt to. Vi får ikke plass til alt i ei maskin. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 22. februar 2022 Del Skrevet 22. februar 2022 Anti LFC skrev (46 minutter siden): og ideelt sett ikke bør blandes med annen oppvask grunnet fett o.l. Fett og proteiner tetter de mikroskopiske fordypningene i alle typer vanlig kjøkkenglass. Det fører bl a til at de ikke blir helt rene, og at drikke med kullsyre etter det skummer mye mere og mister futten veldig fort. Ølglass som noen har hatt f eks melk i bør bløtlegges og vaskes for hånd med bare lunkent vann og oppvaskmiddel eller helst krystallsoda. Hvis et glass med f eks melkerester eller mat blir utsatt for vann varmere enn 60 grader vil proteinene koagulere sammen med fettet i porene i glasset, etter det må de vaskes i lut for å bli rene igjen. Men noen ganger blir det aldri rent igjen. Det samme skjer med porselen som er glassert. Derfor skyller alltid restauranter oppvasken i lunkent vann før det vaskes på 50 grader og så 95 grader. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 22. februar 2022 Del Skrevet 22. februar 2022 (endret) Sjekk om det er rent: med ren fuktig finger skal det knirke i glasset om det er rent. Samme som i dusjen, på glasserte fliser og speil: når du drar fingrene over fuktig flate, så skal det knirke. Har du helt rene glass kan du spille på dem: https://www.abcnyheter.no/sedenne/v/195459648/hor-den-nydelige-sangen-spilt-pa-glass?jwsource=cl Endret 22. februar 2022 av Slettet+6132 lagt til siste avsnitt Lenke til kommentar
bzzlink Skrevet 22. februar 2022 Del Skrevet 22. februar 2022 Jeg har ikke sett vitsen, men nå som vi er blitt 2 unger, så skjønner jeg venner med 3 unger som trenger dette. Nå som det er hjemmekontor også på både meg og kona, blir det lunsj hjemme for 2 pers hver dag også. Når vi i tillegg forsøker å være flinke å lage alle disse måltidene fra scratch, så blir det mye oppvask. Og maskinen går 2 ganger om dagen, og da hoper det seg oppvask på benken som kunne vært i maskin nr 2. Det sagt så har vi plass til en oppvaskmaskin til på kjøkkenet, men tror nok ikke vi prioriterer det. Lenke til kommentar
ITtraktor Skrevet 22. februar 2022 Del Skrevet 22. februar 2022 Dart skrev (10 minutter siden): Fett og proteiner tetter de mikroskopiske fordypningene i alle typer vanlig kjøkkenglass. Det fører bl a til at de ikke blir helt rene, og at drikke med kullsyre etter det skummer mye mere og mister futten veldig fort. Ølglass som noen har hatt f eks melk i bør bløtlegges og vaskes for hånd med bare lunkent vann og oppvaskmiddel eller helst krystallsoda. Hvis et glass med f eks melkerester eller mat blir utsatt for vann varmere enn 60 grader vil proteinene koagulere sammen med fettet i porene i glasset, etter det må de vaskes i lut for å bli rene igjen. Men noen ganger blir det aldri rent igjen. Det samme skjer med porselen som er glassert. Derfor skyller alltid restauranter oppvasken i lunkent vann før det vaskes på 50 grader og så 95 grader. Derfor er det også en dårlig ide å koble oppvaskmaskinen rett til varmtvannet, med mindre den er laget for det med inntak for både varmt og kaldt vann. Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 22. februar 2022 Del Skrevet 22. februar 2022 Dart skrev (4 timer siden): Ølglass som noen har hatt f eks melk i 😒🤬 Lenke til kommentar
Okrisso Skrevet 22. januar Del Skrevet 22. januar Jeg har hatt to oppvaskmaskiner i 4 år, og for meg fungerer det bra. Så lenge man bruker stort sett de samme tingene hele tiden bruker jeg fra en og setter i den andre, og ting må sjelden opp i skapet i mellomtiden. Ett underskap koster også en del, så veldig mye dyrere er det ikke. Sikkert smak og behag, men som sagt så fungerer det for meg. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå