Gå til innhold

Call of Duty


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Steike det nest vannskeligste er vannskelig :wow: Jeg tror man kan sitte med det spillet en del mer en det dere som spiller på easy har gjort!

Jepp, spillet blir enda mer realistisk om du spiller på nest høyeste/høyeste nivå. På easy kan du overleve løpeturer gjennom MG42 orgier, og tåle en del hits, men på de to øverste nivåene skal du ha usansynlig flaks for å greie noe sånt.

Helse er mer realistisk, og gjør at du må være griseforsiktig. Noe som ikke alltid er like lett når det står på som værst.

Lenke til kommentar

Hm, folk sier "bydelig grafikk" og denslags hele veien. Er det virkelig bare meg som ser at soldatene er helt komisk dårlig modellert? Det er nok ikke det, for samboeren min ler hver gang hun ser de. Soldatene ser ut som en blanding av en noe "tett" utgave av ringeren i Notre Dame og humpende potetsekker. Mye fin grafikk, brettene hvor man kjører brett er jo helt knock-out (selv om lagkompisene gjerne gjør mesteparten av jobben så er det veldig gøy), men de dårlige modellene ødelegger for helhetsinntrykket.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...