Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

En Kjærlighetshistorie av en amatør.


Gjest 90aff...ef9

Anbefalte innlegg

Gjest 90aff...ef9

Jeg vil gjerne fortelle min kjærlighetshistorie. Her er første del. 

Natten da Lena møtte Dennis malte jeg et hjerte med stråler. Penselens grove kostehår raspet malingen høylytt over det stramme bomullslerretet. Jeg holdt penselskaftet med venstre hånd og dekket de umalte flatene på høyreside av bildet med farge. Opp ned så bildet annerledes ut og fikk en annen betydning. Jeg satte meg på stolen og fulgte linjene og følte at de var riktig. Jeg reiste meg opp og så meg selv og maleriet i speilet. Fra avstand, med de stiliserte strålene rundt, så hjerte ut som en svart sol. 

Senere på natten syklet jeg rundt i byens folketomme gater. En følelse jeg kjente godt fra før skylte over meg mens jeg syklet. Jeg trådde så fort jeg kunne for å riste dem av meg uten å lykkes. Det var sommer og fremdeles lyst og varmt. Jeg satte meg ved en brygge og så innseilingen og midnattssolen. Det minnet meg om Skriket av Munch.    

Før Lena hadde bestemt seg for å date Dennis hadde hun gått mange runder med seg selv og meg. Hun syntes Dennis virket kjekk. De hadde chattet men alt hun visste om han, var fra svarene på standardiserte spørsmål i hans profil på appen. Som ung og singel hadde hun alltid vært dårlig på dating, for å ikke snakke om one-night stands. «Det har aldri vært naturlig for meg», konstaterte hun. Hun var i slutten av tretti årene og tryggere på seg selv. Ting hadde rett og slett falt mer på plass, spesielt nå som hun var gift.

«Det er veldig spennende og veldig uvant». Ville hun si gjentatte ganger ved frokost bordet. «Du skal bare på date med en tjueåring som du ikke kjenner». forsikret jeg henne. Hun la albuene på borde og dekket nedre del av ansiktet med fingrene, så innover rommet og snakket videre «Hva om han spør meg hvilken type musikk jeg liker? jeg må jo virke ungdommelig og oppdatert, Jeg svarer at jeg digger Jamaikansk Bum Blast

Da Lena tekstet var klokken kvart over to på natten. Hun hadde møtt Dennis klokken ti på kvelden før. Jeg hadde malt et strålende hjerte på et stort lerret, men det føltes som om den satt fast i halsen min. Hun spurte om jeg kunne gå henne i møte over broen. Meldingen var kort; Daten hadde gått ok, de hadde vært på pub like ved leiligheten hans, hun ville fortelle alt når vi møttes. 

Broen, suspendert i sin brutale betong masse var som forlatt etter en apokalypse. Jeg skimtet henne på andre siden og etter hvert som vi nærmet oss hverandre fokuserte jeg på silhuetten hennes. Hun var fremdeles langt unna og selv om sjøluft trengte seg spiss i nesen var jeg sikker på at jeg kjente lukten hennes.

Lukt har hatt en betydningsfull rolle i kjærlighetslivet mitt. Som fjortenåring hadde jeg en kjæreste som hadde en unik lukt. Hun var den første jeg hadde ordentlig sex med. Tidligere hadde jeg bare skysset og fingret et par ganger. Selv om alt foregikk under dynen, var det ryddige jenterommet åsted for vår seksuelle utforskning. Vi gjorde nesten ikke noe annet fordi vi hadde lite til felles. Hun var skoleflink og en ordentlig hestejente. Hun hadde en oransje katt hun var veldig glad i og en utviklingshemmet bror. Som mange jenter på hennes alder den tiden, sminket hun seg kraftig. Hun brukte mye brunkrem, parfyme og massevis av hårspray. Likevel dekket ingenting over lukten kroppen og rommet hennes hadde.      

Da Lena og jeg møttes omtrent midt på broen klemte vi hverandre hardt og skysset ømt. Vi holdt hender og gikk stille tilbake over broen. Hun virket rolig og tilfreds. Skinnene hennes var rød, og håret lå vakkert. Hun hadde et forlegent lite smil i munnviken mens hun fortalte om daten. «Han lespet. Vi gjorde det to ganger og han kom dypt inn i meg begge ganger».

Anonymous poster hash: 90aff...ef9

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det var jo på en måte noe vakkert skrevet, men jeg vet ikke helt om jeg skjønte konklusjonen av historien du forteller.

Hvorfor dro Lena på date om hun var gift, og var det tilfelle at du og Lena var sammen siden dere bor, og spiser frokost i lag? I så fall, dro hun på daten (eller var det one night stand?) Siden ekteskapet hadde tatt slutt?

Edit: jeg tror jeg fokuserte for mye på lese avsnittene under første linje, slik at jeg ikke fikk med meg at dette bare var første del av historien. Jeg ser frem til å få med meg neste del.

Endret av Gatlager1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...