PlatinumFlyer Skrevet 10. januar 2004 Del Skrevet 10. januar 2004 Lompe er en norsk oppfinnelse... Brød er orginalen. Brød er best. Brød gir mest mat, OG brød bidrar til å fremheve pølsens egen smak. Lenke til kommentar
TrulsHE Skrevet 10. januar 2004 Del Skrevet 10. januar 2004 Wienerpølse i lompe! Grillpølse i brød! Slik må jeg ha det vertfall. Flere som også syns det samme? Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 10. januar 2004 Forfatter Del Skrevet 10. januar 2004 Jaha, så det er Chicagobrød det heter . Det hadde jeg aldri hørt om før nå, så jeg måtte gå å kjøpe meg en pakke i dag. Lenke til kommentar
bjaa Skrevet 10. januar 2004 Del Skrevet 10. januar 2004 Trudde det var omvendt jeg, at på vestlandet de spiste pølse i lompe... Jeg er hvertfall vant til å spise pølse i brød, og det liker jeg best Smakte ikke pølse i lompe før for noen dager før nyttår Lenke til kommentar
bfisk Skrevet 11. januar 2004 Del Skrevet 11. januar 2004 Ordentlig pølse kjøres på følgende måte: Pølsepapir, lompe, varmet brød, grønn salat, revet ost, ostepølse med bacon, rå løk, sprøstekt løk, potetsalat og rekesalat, med heinz ketchup i S-er, ikke tur/retur. Det er pølse, det! bfisk Lenke til kommentar
Jon@s Skrevet 12. januar 2004 Del Skrevet 12. januar 2004 Ordentlig pølse kjøres på følgende måte: Pølsepapir, lompe, varmet brød, grønn salat, revet ost, ostepølse med bacon, rå løk, sprøstekt løk, potetsalat og rekesalat, med heinz ketchup i S-er, ikke tur/retur. Det er pølse, det! bfisk Nei, nei og atter nei. Man skal aldri blande rå løk og sprøstekt løk på pølsa. Å kline på med rekesalat er jeg også skeptisk til da dette er en smule respektløst ovenfor pølsa, men på ostepølse med bacon synes jeg det er ok med rekesalat forutsatt at det er minst syv hele reker i mengden du fordeler utover pølsa. Når det gjelder ketchup og sennep skal det alltid påføres i rette streker, ikke i sikk-sakk. Ikke mer enn en strek sennep. Dette våset leste jeg faktisk på en pølse fan-side jeg fant på nettet. Prøvde å finne den nå, men klarte det dessverre ikke. Stod masse annet rart som anbefaling av sennep-merker osv. Pølsemaker Bergbys sennep vant. Lenke til kommentar
Raggi Skrevet 12. januar 2004 Del Skrevet 12. januar 2004 Liker godt lompe jeg! men spiser brød og av og til. Dersom jeg kjøper pølse på bensinstasjon spør jeg alltid etter grovt brød! det er best! Bor på Vestlandet! Lenke til kommentar
bfisk Skrevet 12. januar 2004 Del Skrevet 12. januar 2004 Ordentlig pølse kjøres på følgende måte: Pølsepapir, lompe, varmet brød, grønn salat, revet ost, ostepølse med bacon, rå løk, sprøstekt løk, potetsalat og rekesalat, med heinz ketchup i S-er, ikke tur/retur. Det er pølse, det! bfisk Nei, nei og atter nei. Man skal aldri blande rå løk og sprøstekt løk på pølsa. Å kline på med rekesalat er jeg også skeptisk til da dette er en smule respektløst ovenfor pølsa, men på ostepølse med bacon synes jeg det er ok med rekesalat forutsatt at det er minst syv hele reker i mengden du fordeler utover pølsa. Når det gjelder ketchup og sennep skal det alltid påføres i rette streker, ikke i sikk-sakk. Ikke mer enn en strek sennep. Dette våset leste jeg faktisk på en pølse fan-side jeg fant på nettet. Prøvde å finne den nå, men klarte det dessverre ikke. Stod masse annet rart som anbefaling av sennep-merker osv. Pølsemaker Bergbys sennep vant. Hehe. Jeg mener fremdeles ketchup skal i sikksakk, og at sennep er noe søl. Det er forresten godt å toppe det hele med grillkrydder, om man skal ta skikkelig av. Gjerne dobbel lompe under brødet også, dersom mulig. bfisk Lenke til kommentar
Delvis Skrevet 12. januar 2004 Forfatter Del Skrevet 12. januar 2004 Vet ikke om det var nevnt, men pølse i stappe har vært brukt mye her. Før hvertfall. Det var sånn liten pappkorg med potestappe og så pølse oppi. Det var temmelig vanlig å bestille med 2 pøser oppi. Og så har majones også vært vanlig. Men har ikke sett det nå. Majones passer til skjeva med egg eller fiskepudding og reker - men ikke på pølser. Der må det være sennep, og bare ganske lite ketchup og stekt løk Lenke til kommentar
Jon@s Skrevet 13. januar 2004 Del Skrevet 13. januar 2004 Vet ikke om det var nevnt, men pølse i stappe har vært bruktmye her. Før hvertfall. Det var sånn liten pappkorg med potestappe og så pølse oppi. Det var temmelig vanlig å bestille med 2 pøser oppi. Og så har majones også vært vanlig. Men har ikke sett det nå. Majones passer til skjeva med egg eller fiskepudding og reker - men ikke på pølser. Der må det være sennep, og bare ganske lite ketchup og stekt løk Ja vi har stappe på stasjonen, men det går veldig lite av det. Mest eldre menn som kjøper pølse med stappe. Majones på pølsa har jeg aldri hørt om, men på burgerking får man det på hamburgeren (hvis man bestiller whopper vel og merke) og i f.eks frankrike dypper de french fries i masjones. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå