Gå til innhold

Hvem skal til TG?..


Fjaslokt

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vurderer skikkelig å dra dit, og har møkka lyst, men lurer på om det blir litt kjedelig alene der og blir litt dumt å skippe pøskeferien med familien for datan.. blir ikke særlig populær da..

Sånn er det med meg og ;) Mamma og de blir ikke så blie og lette og ha med og gjørr :p

Lenke til kommentar

Vel, ikke noe særlig kø med bil nei, men kommer du litt utpå dagen (tolv tiden eller senere, kanskje tidligere også) er det mye med kø for å komme inn! Jeg stod i ca 4 timer ifjor. Det var ikke über morsomt. :( Hvis du har PartyTicket fra før av, kommer du nok litt fortere inn. Håper de har lagd et nytt sytem i år, slik at man bare kan gå nesten rett inn, bare "dra kortet". ;)

Lenke til kommentar

Ja, vet :D Men har liksom ikke helt samme forholdet til hw.no folka som ok.no :D Hvis du skjønner hva jeg mener..

en veldig stor andel av de som har meldt interesse ( og de som var med i fjor) er mer aktive på OK enn på HW. hw.no er liksom "paraplyen" her så det var derfor det ble sånn :)

 

edit: er forøvrig enig med deg... er mer hjemme på ok.... leser nesten aldri på hw-delen av forumet mer. Det blir nok overklokking og casemodding i den gruppa.

Endret av Xell
Lenke til kommentar
:thumbdown: håper at de ddr maskinene ikke kommer til tg i år. satt vedsiden av en sån maskin helt jævlig lager så syk irriterende lyder osv . var mange folk som stod der hele tia var de samme også.. :dontgetit: men det begynte å skje ting da noen som satt på raden bak meg hang opp en lapp der det stod ''den som danser vil bli skutt'' (de solgte gassgun på tg) Endret av Ørjuz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...