Gå til innhold

Hjemmelaget eller pose?


darkness|

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er for dårlig til å lage mat selv... har lyst til å lære meg å lage brød f.eks... kan jo ikke være så vanskelig det..

 

Har laget endel pizza.. men det blir så mye rot og oppvask, og så tar det lang tid, og så må du handle inn alt du trenger osv. Er jo enklere å bare kjøpe en ferdig en som er god, men ikke så god som hjemmelaget.

 

Det er en prioritering. Hva vil du bruke tiden til..

Lenke til kommentar
Best som ferdig/pose/boks : Lapskaus på boks, tomatsuppe, kjøttboller, sauser

best som hjemmelaget : Pizza, spaghetti(i motsetning til ala capri bokser), syltetøy, vafler/pannekaker, kaker generelt

Du har ikke smakt min tomatsuppe :D

gi meg oppskrift da :thumbup:;)

Lenke til kommentar

Finnes ingen oppskrift. Den bare lages etter "øyemål".

 

Men uansett:

 

* Smelt smør i en gryte

* Ha i mel og rør til smøret har gått helt sammen med melet

* Spe på med LITT og LITT vann (mye av gangen gjør at det blir klumpete)

* Rør inn vannet helt hver gang, så massen blir glatt og fin

* Når du har fått passe tykkelse på det (suppetykkelse) har du i to buljongterninger

* Ha i tomatpuré og rør den ut

* Kok under omrøring til melsmaken er borte

 

Finito!

Lenke til kommentar
Finnes ingen oppskrift. Den bare lages etter "øyemål".

 

Men uansett:

 

* Smelt smør i en gryte

* Ha i mel og rør til smøret har gått helt sammen med melet

* Spe på med LITT og LITT vann (mye av gangen gjør at det blir klumpete)

* Rør inn vannet helt hver gang, så massen blir glatt og fin

* Når du har fått passe tykkelse på det (suppetykkelse) har du i to buljongterninger

* Ha i tomatpuré og rør den ut

* Kok under omrøring til melsmaken er borte

 

Finito!

Dette er da kjipern versjonen av tomatsuppe.

 

Du skal svisje hvitløk i olje.

 

Ha i fin kutta løk og purre. Kjør på med skinnfrie tomater, eller hermetiske tomater.

 

Fordel om at kjøres i foodprosessor eller hurtigmikser først.

 

Spe på med kjøttkraft og smak til med urter.

Lenke til kommentar
Dette er da kjipern versjonen av tomatsuppe.

 

Du skal svisje hvitløk i olje.

 

Ha i fin kutta løk og purre. Kjør på med skinnfrie tomater, eller hermetiske tomater.

 

Fordel om at kjøres i foodprosessor eller hurtigmikser først.

 

Spe på med kjøttkraft og smak til med urter.

Høres sært ut. I like it plain!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...