Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Det naturlige spørsmålet nå er vel hvorfor er han den eneste som er tiltalt? Vi vet jo at også andre politikere har gjort seg skyldig i grovt bedrageri, og også dokumentforfalskning når det gjelder gratis bolig. 

Hva er dette, de kjører en for retten og tenker at folket har glemt de 46 andre som jukset til seg gratis bolig?

Endret av bojangles
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
skaftetryne32 skrev (På 3.5.2024 den 10.57):

Høyreleder Erna Solberg avviser at privatisering og flere utenlandskabler vil føre at norske husholdninger må betale mer i strøm og nettleie.

Statsminister Jens Stoltenberg advarer på NHOs årskonferanse onsdag mot det han kaller frislippet av krafteksporten til utlandet.

– Det har vært tatt til orde for at man skal slippe løs slik at nærmest alle som ønsker det kan bygger kabler til utlandet for å øke eksporten. Det vil føre til økt nettutbygging i Norge og kunne føre til høyere priser i Norge, sier Stoltenberg.

https://www.nrk.no/norge/rykende-uenig-om-okt-krafteksport-1.10866084

For øvrig enig i at kjerkol ikke bør ha en jobb innenfor noe som helst i politikken.

Vel, vel.. Forøvrig en av de mest idiotiske avtaler Norge har gjort. Konsesjon hadde kablene fått uansett om Stoltenberg hadde stryrt i Norge den gangen.

https://www.dagbladet.no/nyheter/enighet-om-kabler-til-tyskland-og-storbritannia/63221839

Endret av Jarmo
Lenke til kommentar
Skrevet (endret)
On 7.6.2024 at 10:24 AM, tommyb said:

Det rasjonelle svaret er at hans sak var grovere (eller lettere å bevise).

Iirc så var det 47 som uriktig hadde fått gratis bolig. Flere av disse hadde også begått dokumentforfalskning. Det kan ikke være veldig vanskelig å bevise at politikere som "bodde" på gutte/pikerommet hos mor/far ikke gjorde det. Spesielt ikke med en hel familie på 11-12 kvm. 

Eller at de som eide bolig i Oslo likevel fikk gratis bolig, mes de leide ut egen bolig. 

Det var så mange grove saker og en eneste politiker blir tiltalt? Slikt setter rettsikkerheten i fare. 

Slikt skaper politikerforakt, det skaper et markant skille mellom vanlige folk og eliten og det svekker demokratiet når eliten kan stjele fra fellesskapet uten at de blir straffet. 

Det minste en burde kunne forvente var langt flere tiltaler. Så ville det vært opp til retten å avgjøre skyldspørsmålet. Men nei, eliten bryter loven og det skjer ikke en dritt. Og nei, at de måtte betale tilbake det de stjal er ingen straff. 

Beviser forsvant fra arkivet. Like etter at saken sprakk så originaldokumenter rundt boligsakene plutselig vekk. Det er så mange forbrytelser her som burde vært etterforsket og som burde føre til påtale at jeg blir helt matt. 

Og som vi har sett er det jo ingen grenser for hva politikere tillater seg. Det er juks på eksamen, svindel med reiseregninger, juks med gratis bolig, og dette er bunnslammet av det norske folk er altså de som er best egnet til å lede landet vårt?

Endret av bojangles
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det fins jo kriminielle i dette landet som er mer ærlige enn politikerene vi har.

Litt morsomt at om du unnlater deg å betale skatt så ryker du rett inn på vann og brød for resten av livet eller om du kjører 10kmt over grensa så er det vel 30 månedslønner i bot og en haug med år i fengsel eller hva enn de syke straffene er blitt nå, men disse folka kan leve i sus og dus å ha godt betalte jobber å bare få ALT gratis uten at de gjør en eneste anna ting enn å sitte på rævva å drikke gratis kaffe med gratis mat til, fy faen, demokrati er nice.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar
meg0709 skrev (13 minutter siden):

Litt morsomt at om du unnlater deg å betale skatt så ryker du rett inn på vann og brød for resten av livet eller om du kjører 10kmt over grensa så er det vel 30 månedslønner i bot og en haug med år i fengsel eller hva enn de syke straffene er blitt nå

Du hjelper ikke akkurat saken din ved å overdrive så voldsomt, og bota er på 3150 kr, og i tillegg så er det faktisk veldig farlig med råkjøring, man setter ikke bare sitt eget liv i far, men andre sitt liv også, er man så uansvarlig så fortjener man faktisk mye mer enn en bot på det som i bunn å grunn er lommepenger.

Og ja disse politikerne som svindler penger av sitt eget folk bør straffes relativt hardt, i enkelte tilfeller like hardt som grovt skattesvik spør du meg, det er opptil 6 år i fengsel, men det er ingen grunn til å prøve å lage et inntrykk av at å bryte trafikkregler er en forbrytelse uten offer, for det er det faen ikke.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er stor forskjell på såkalt råkjøring og litt for fort.
Folk tørr knapt å holde fartsgrensa selv med 20 varmegrader på en solfylt dag, slike burde strengt tatt nektes å kjøre, de er til hinder og burde også straffes på lik linje som å kjøre for fort, men det skjer aldri.

Overdrivelse brukes for å få oppmerksomhet og få frem ett poeng, men det gikk deg vel også hus forbi, fordi det er sånn "overdrivelser" som er realiteten, allmenheten straffes hardt i forhold til disse overbetalte "elite" folkene, så overdrivelsen er på sin plass for å vise gapet.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar
meg0709 skrev (52 minutter siden):

Det er stor forskjell på såkalt råkjøring og litt for fort.

Du sa 10 kmt over, kjenner du til de potensielle konsekvensene, bremselengder, vet du hvorfor de har fartsgrensene de har på forskjellige steder ? Jeg vil påstå at det ekstremt uansvarlig å ligge i 70 i en 60 sone f.eks ? Synes du virkelig 3000 kr er mye for det ? I så fall ikke gjør det.

 

meg0709 skrev (54 minutter siden):

de er til hinder og burde også straffes på lik linje som å kjøre for fort, men det skjer aldri.

Jeg så faktisk en bli stoppet for det i en fartsmåling engang, lå foran meg 45 i 60 sone, men å straffes på lik linje, tja det øker vel faren for de som har kronisk dårlig tid, men du vet, livet er for kort til å ha dårlig tid. Man skal kjøre etter forholdene også.

meg0709 skrev (1 time siden):

Overdrivelse brukes for å få oppmerksomhet og få frem ett poeng, men det gikk deg vel også hus forbi, fordi det er sånn "overdrivelser" som er realiteten, allmenheten straffes hardt i forhold til disse overbetalte "elite" folkene, så overdrivelsen er på sin plass for å vise gapet.

Det er ikke mye til gap gitt, straffen er altfor lav for disse forbryterne i trafikken, disse kroniske lovbryterne som mener at bare 10 kmt over er helt greit, helt til det går gærent å noen dør pga det.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...