Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Anbefalte innlegg

Kjøpte en G700 Widestar Brabus for 3,7mNOK fra de. Så på bilen noen dager før jeg signerte kjøpskontrakt, og den var helt strøken.

Når jeg får bilen levert så er førerdøren polert etter en dyp ripe/skade. De hadde også glemt å sette på «Biturbo» emblemet igjen etter poleringen. Dette er en matt bil, og døren har en stor blank sirkel som de tror jeg ikke kommer til å merke. Altså de har forsøkt å skjule en skade for meg som kunde. Når jeg ble opplyst om dette av MittDekkhotell AS, så leverte jeg den tilbake slik at de kan fikse det. Etter 2 forsøk på å omlakkere døren min, så har de bommet helt på både farge og matthet. Døren er skjoldete og helt forferdelig. Jeg har sett bedre lakkeringsarbeid på biler til 20,000 kr — dette er en bil til nesten 4 millioner.

Jeg har forsøkt på en rolig måte å levere bilen tilbake og heve kjøpe, men etter 2 rettingsforsøk så fraskriver de seg ansvar og mener at det ikke er de som har polert døren. Selv om jeg har bilder som de selv har sendt meg fra verkstedet sitt der den tydelig er polert og Biturbo emblemet er fjernet, mange dager før jeg hentet bilen. Jeg har sendt inn saken til forliksrådet, og mest sannsynlig vil det også bli en rettssak.

Jeg advarer alle som vil kjøpe bil herfra, dette er noen veldig useriøse folk som påtar seg null ansvar om de skader bilen din før levering, og skylder på deg istedenfor. Jeg har kjøpt mange biler i denne prisklassen, og aldri har jeg vært borti en mer useriøs forhandler enn dette.

Bilder, videoer og alt av bevis ligger på Facebook siden deres under "anmeldelser": https://www.facebook.com/autocenteretfjeldstad/reviews/

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
Videoannonse
Annonse

Kjøpte en bmw 520 2016 model som var gått 99000 km fra Autocenteret fjeldstad den 5.04.24 for 330 000 kr.

I annonsen ble bilen beskrevet som meget pen. 
I god tro kjøpte jeg bilen  siden det alltid har vært trygt å kjøpe hos forhandler. Når bilen da ankom i Tromsø så jeg feil med en gang. Hele bilens front, 2 sidedører og skjørt var omlakkert i feil farge og alle felgene var kantkjørt. Jeg tok deretter kontakt med tidligere bileier og fikk bekreftet at bilen hadde vært i kollisjon. 
 

dette benektet de på autocenteret og i tillegg nektet de for at taksten som var tatt på ett av de mest anerkjente lakkverksted i Norden stemte med virkeligheten. 
jeg tok bilen på naf test der det ble funnet flere feil. Støtdemper fjærer var knekt, og en stor vannlekkasje i frontrute, sprekk i alle baklykter, inntrykk ryggesensor, 8 år gamle vinterdekk og 2 skruer i sommerdekkene som også var kantkjørt. 
 

de påtok seg ingen ansvar og påsto at bilen var i den standen en måtte forvente av en 8 år gammel bil og at de ikke dekket utgifter til noen av manglene. Jeg fikk advokat via naf og da de skjønte at de hadde en dårlig sak sa de seg villig til og ta bilen tilbake. Det tok dem 2 måneder og ordne frakt av bilen som de prøvde å sko ha meg til og betale for, de prøvde i tillegg å skylde på at skadene på felgene var skjedd i mitt eie, samt andre småskader på bilen. I tillegg mener de at jeg har stjelt noen spacere til felgsettet og krever at jeg betaler for dette.

For og si det slik, det var skader/mangler på bilen for over 150 tusen.
Naf berget meg denne gangen og fraråder sterkt alle å kjøpe bil hos dem da de tydeligvis ikke vet lovverk for bilsalg og ikke har kompetanse. Jeg legger ikke noen vurdering av denne bedriften på Facebook da jeg ikke er interessert i å ha noen som helst kontakt med disse useriøse folkene noen gang mer. om folk vet av flere forum eller flere sider en kan videreformidle denne erfaring si fra! 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bare det at de ikke engang mente at jeg kunne avregistrere en bil på nett sier litt. For jeg nektet og betale forsikring på en bil jeg hadde levert fra meg ved fraktcenter da de skulle ta bilen tilbake og bilen ble stående. 2 måneder. 
 

Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette men jeg vil prøve å nå ut til flest mulig med denne erfaringen, vurderer og ta kontakt med (Motor) om de er interessert i og lage ett innslag.

Lenke til kommentar
Maskinfører skrev (1 time siden):

Hørt en del om dem (jeg er fra Tønsberg da) så jeg ville ikke kjøpt noe der sånn 

 

steve Fredrik skrev (4 minutter siden):

re det at de ikke engang mente at jeg kunne avregistrere en bil på nett sier litt. For jeg nektet og betale forsikring på en bil jeg hadde levert fra meg ved fraktcenter da de skulle ta bilen tilbake og bilen ble stående. 2 måneder. 
 

Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette men jeg vil prøve å nå ut til flest mulig med denne erfaringen, vurderer og ta kontakt med (Motor) om de e

 

Maskinfører skrev (1 time siden):

Hørt en del om dem (jeg er fra Tønsberg da) så jeg ville ikke kjøpt noe der sånn 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...