Gjest Baardsen Skrevet 8. august 2021 Del Skrevet 8. august 2021 (endret) Lurer rett og slett på om det er noen her som har for vane å varme opp leverposteien i stekeovnen og spise den varm istedenfor kald rett på skiva "som vanlig" Har vært borti dette fenomenet et par ganger på ferie i Danmark men er veldig usikker på hvor utbredt dette er i Norge. Synes det er veldig godt med varm leverpostei men jeg glemmer helt av dette når jeg spiser leverpostei selv, men rødbeter glemmer jeg heldigvis ikke 😉 Spesielt den "danske" grove leverposteien som kommer i en alu. boks virker å være ment å kunne varme i stekeovnen. Det er skikkelig digg med rykende varm leverpostei, har du ikke prøvd det er det kanskje på tide. https://www.tulip.no/produkter/leverpostei/dansk-grov-leverpostei/ Endret 8. august 2021 av Gjest Baardsen Lenke til kommentar
Kahrs Skrevet 8. august 2021 Del Skrevet 8. august 2021 Ristet varmt brød med leverpostei er godt. Lenke til kommentar
Gjest Baardsen Skrevet 8. august 2021 Forfatter Del Skrevet 8. august 2021 2 hours ago, Kahrs said: Ristet varmt brød med leverpostei er godt. Æsj å riste i stykker et brød er ikke digg. Er vel engelskmenn som er så glad i shaken not stirred?! Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 9. august 2021 Del Skrevet 9. august 2021 Ristet brød er en nødløsning når man kun har gammelt eller dårlig brød. Varmt brød er godt, men aldri prøvd varm leverpostei. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå