Malacay Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 Her blir det indrefilet av svin, i den grad det kan kalles indrefilet, med rosenkål, hvitsløksdressing og pommes frittes. Bisarr blanding, men det smaker. Malacay Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 Pasta med prompepulver (chaat masala) lages i stekepanne. Hurtigmakaroni 2 dl. Vann 2 dl. Litt smør. Etter at makaronien er kokt og vannet absorbert; Strø over prompepulver samme mengde som du ville brukt salt. Stek litt til på sterkere varme til det tørker passe inn. Spises med brød og hvitløksmør. Det lukter litt rart i det man strør det på varm mat, og det skyldes svart salt som er vulkansk og inneholder ørlite svovel. Lenke til kommentar
Malacay Skrevet 26. juli 2021 Forfatter Del Skrevet 26. juli 2021 Dart skrev (8 minutter siden): Pasta med prompepulver (chaat masala) lages i stekepanne. Hurtigmakaroni 2 dl. Vann 2 dl. Litt smør. Etter at makaronien er kokt og vannet absorbert; Strø over prompepulver samme mengde som du ville brukt salt. Stek litt til på sterkere varme til det tørker passe inn. Spises med brød og hvitløksmør. Det lukter litt rart i det man strør det på varm mat, og det skyldes svart salt som er vulkansk og inneholder ørlite svovel. Regner med at det sorte saltet er fra Island ? Malacay Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 Malacay skrev (Akkurat nå): Regner med at det sorte saltet er fra Island ? Malacay Kala namak. Det kunne vært fra Island, men det kommer fra et område i India. Vi må spørre en geolog om hvordan det dannes. Jeg bruker det også på tomat, toast med ost og skinke, fuktige salater, frukt som melon, kikerter - og vanilje-is Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 Grillet hamburger av høyrygg (med litt bacon), karamellisert løk, "yellow mustard", cheddar, et salatblad, en skive tomat og syltet habanero. Drakk lys pils til. 1 Lenke til kommentar
Milhouse85 Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 Tre halvtørre skiver loff fra FirstPrice En boks makrell i tomat fra FirstPrice .... Pimpet med tre dråper chilisaus og hjemmelaget syltet rødløk Rørte ville bringebær plukket i skråningen ned til veien her jeg bor. Et halvt grovt knekkebrød - for å ha noe sprøtt attåt. Vann + et glass appelsinbrus fra FirstPrice (kun 5,40 + pant på Kiwi.. yay) Lenke til kommentar
Malacay Skrevet 26. juli 2021 Forfatter Del Skrevet 26. juli 2021 Kris85 skrev (24 minutter siden): Tre halvtørre skiver loff fra FirstPrice En boks makrell i tomat fra FirstPrice .... Pimpet med tre dråper chilisaus og hjemmelaget syltet rødløk Rørte ville bringebær plukket i skråningen ned til veien her jeg bor. Et halvt grovt knekkebrød - for å ha noe sprøtt attåt. Vann + et glass appelsinbrus fra FirstPrice (kun 5,40 + pant på Kiwi.. yay) Må gå for hvitløksbaguetter fra First Price. De er utrolig gode. Malacay Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 Malacay skrev (45 minutter siden): Må gå for hvitløksbaguetter fra First Price. De er utrolig gode. Der kan jeg sette en tommel opp. Mine steker jeg i en liten varmluftsovn (luftfrityr?) fra Jula.no. 200 gr. Er de fryste, så tar det 12 min og 6 min om de er tint. Lenke til kommentar
FrihetensRegn Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 Grandis eller skiver. Det er tross alt mandag! Ellers kan jeg anbefale dere som er ute etter kjøttretter kjøper mer sau. Vi dumper alt for mye av godt sauekjøtt. Ytrefilet av lam og sau er meget godt. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 (endret) Ble ikke akkurat i kveld da, men jeg spiste en kyllingkebab fra Bergen kebab.. Nam! Også spiste jeg en burger fra Holy Cow (en god del timer imellom verd å merke, så dere ikke tror jeg spiste det rett etter hverandre).. Herregud den var god! Spesielt selve burgeren smakte som den var hjemmelaget noe som overrasket meg. Jeg pleier i blant å lage burgere hjemme med karbonadedeig og det er noe helt annet enn det du får på restauranter og da mye bedre! Endret 26. juli 2021 av Slettet-x7D6du0Hjb Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 Kris85 skrev (1 time siden): En boks makrell i tomat fra FirstPrice Jeg er litt gal: åpne tomatfiskboksen litt. Sett på poteter og plasser boksen oppå grytelokket til potetene er kokt. Da er innholdet i boksen varmt. Legg poteter på tallerken og hell innholdet av boksen over. Da får du makrell og poteter med tomatsaus. Ingen har oppdaget at innholdet i en boks med tomatfisk smaker bedre varm 😉 Det er en gåte hvorfor alle SKAL ha den kald. Kaldt fiskefett setter seg oppi ganen og er ikke veldig godt. Vane osv. Lenke til kommentar
Milhouse85 Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 Dart skrev (1 time siden): Jeg er litt gal: åpne tomatfiskboksen litt. Sett på poteter og plasser boksen oppå grytelokket til potetene er kokt. Da er innholdet i boksen varmt. Legg poteter på tallerken og hell innholdet av boksen over. Da får du makrell og poteter med tomatsaus. Ingen har oppdaget at innholdet i en boks med tomatfisk smaker bedre varm 😉 Det er en gåte hvorfor alle SKAL ha den kald. Kaldt fiskefett setter seg oppi ganen og er ikke veldig godt. Vane osv. Jeg har makrellboksene i kjøkkenskapet. 😜 En boks er nok til to brødskiver. Så har jeg hjemmelaget syltet rødløk, reddiker fra egne hake, sprøstekt løk eller fersk agurk på toppen. Litt chilisaus må også til, for å fjerne den litt søte rare tomatsmaken. Eneste grunnen for at jeg spiser dette; er fordi det høyst sannsynlig er den enkleste, billigste og mest ernæringsmessige frokosten. Det som irriterer meg, er at to bokser FirstPrice markell i tomat i flere år kostet 9,90 kr,- En fin-fin pris. I fjor skrøt Kiwi hemingsløst av følgende: Så falt prisen ned til 7,40 kr,- eller hva det var.... To-tre måneder etter, BANG - opp til 12,90. Har nå kostet 12,90 i et lite år. 😁 jaja.... Lenke til kommentar
anon_83104 Skrevet 26. juli 2021 Del Skrevet 26. juli 2021 Vann. Ingen matlyst i kveld. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 27. juli 2021 Del Skrevet 27. juli 2021 Kris85 skrev (12 timer siden): Jeg har makrellboksene i kjøkkenskapet. 😜 En boks er nok til to brødskiver. Mitt problem i den måten er at kaldt fiskefett setter seg fast i ganen, og transmaken i kald fisk blir sterkere. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 27. juli 2021 Del Skrevet 27. juli 2021 Kris85 skrev (12 timer siden): Så falt prisen ned til 7,40 kr,- eller hva det var.... To-tre måneder etter, BANG - opp til 12,90. Slike jo-jo priser er det økonomer som har regnet ut gir litt større profitt, kanskje +7% eller mere om standard avvik er 40% og antallet solgt ikke minker. Bensinpriser hopper her fra 14-18 kr dvs 22% men folk kjøper mere når det er lavt og mindre når det er høyt priset. Jeg hører rykter om at det gir en gevinst på 3-4% om salget er stabilt. 10 kroner salget hos Bunnpris ga 40% rabatt på tomatfisk, som jeg kjøpte en hel stabel av. Lenke til kommentar
Duriello Skrevet 27. juli 2021 Del Skrevet 27. juli 2021 Kris85 skrev (19 timer siden): 😜En boks er nok til to brødskiver. Samme her, men kutter opp rå purreløk å har oppå skivene + et lite dryss pepper 👌 Middag idag ble makaronistuing med ett par spicy chorizo pølser 👍 Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132 Skrevet 28. juli 2021 Del Skrevet 28. juli 2021 Toast med ost, skinke og sennep til kvelds. Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 28. juli 2021 Del Skrevet 28. juli 2021 Alene kveld så da ble det grandis å pils. Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 28. juli 2021 Del Skrevet 28. juli 2021 Tomatsuppe, som muligens var et feil valg i varmen. Heldigvis har jeg AC, men jeg måtte kle av meg.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå