Gå til innhold

Grændisen


Hektor

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Duriello skrev (11 minutter siden):

Om jeg på død og liv skal ha frossenpizza, så blir det Big One Loaded pepperoni. 

Sist jeg spiste en vanlig "grændis" måtte jeg ha på ett cm tykt lag med grillkrydder, og den smakte fortsatt papp. 

Du tar feil hvis du tror du får et bedre produkt ved å kjøpe en dyrere Big One… det er samme greia altså

Lenke til kommentar
Hektor skrev (2 minutter siden):

Du tar feil hvis du tror du får et bedre produkt ved å kjøpe en dyrere Big One… det er samme greia altså

Big One med pepperoni smaker mye bedre enn grandis. Jeg har ikke noe problem med en grandis i ny og ne jeg altså, men Big One pepperoni... nei, ingen sammenligning engang.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE

Liker best peppes triple meat fra frysedisken. Grandiosa take away meat supreme er også ganske god. Har aldri vært fan av bunnen til big one.

Men når en frossenpizza nærmer seg 100kr tenker jeg ofte at jeg like gjerne kan bestille fra restaurant. Kjøper derfor som regel bare frossenpizza når det er på salg, og har ett lite lager i fryseboksen. 

Endret av Kron
Lenke til kommentar
Kron skrev (4 timer siden):

Liker best peppes triple meat fra frysedisken. Grandiosa take away meat supreme er også ganske god. Har aldri vært fan av bunnen til big one.

Men når en frossenpizza nærmer seg 100kr tenker jeg ofte at jeg like gjerne kan bestille fra restaurant. Kjøper derfor som regel bare frossenpizza når det er på salg, og har ett lite lager i fryseboksen. 

Grændis koster max 50…

Poenget med Grændis er at den skal pimpes… det gjør du ikke med «Peppes Pizza»…

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE
Hektor skrev (2 minutter siden):

Grændis koster max 50…

Poenget med Grændis er at den skal pimpes… det gjør du ikke med «Peppes Pizza»…

De typene jeg liker koster ikke 50. De koster gjerne rundt 90kr.

Lenke til kommentar

Jeg kan finne på å kjøpe en Grandiosa på tilbud, men ikke ellers. Kvalitet/pris blir for lav ellers. Den tynne med mozarella er en halvveis grei kopi av Dr. Oetker sin som er den som kjøpes av og til.

Salme Picante fra Dr. Oetker er ok som tynn pizza og også den tykke med små og store pepperoni. En sjelden gang kjøpes den og maxes ut med rømmedressing fra Peppes og Tabasco Habanero. Helt ok målt opp mot pizzaresturanter.

Pizza er junkfood så det spises max hver 1-2 mnd. Kan til nød shoppe litt ekstra når det er supertilbud.

Lenke til kommentar

Personlig syns jeg både Grandiosa og Big One er grei mat, men som glutenintolerant savner jeg flere glutenfrie varianter.

Spoiler

 

Grandis har den originale i glutenfri version, Dr. Oetker har er par varianter i glutenfri utgave, ellers har ikke jeg som distriktsboende sett noen andre. Jeg hadde takk til takke med en glutenfri versjon av, tja, Grandis med kjøttdeig og løk, bare for å ha litt variasjon.

Jeg savner litt mer fokus på tilbud til oss som ikke kan spise "vanlig" mat også når det kommer til frossenpizza.
Skulle gjerne prøvd bortimot alle variantene av Grandis og Big One som har kommet siden jeg måtte kutte ut hvetemelbasert, men uansett hvor gode de måtte være, er det ikke verdt det.

 

Litt rant lagt i spoiler, men for å svare på spørsmålene tror jeg Lørdagspizza er min favoritt, vel å merke av utvalget de hadde fram til 2015.
Blir bare den glutenfrie nå, men hiver som regel alltid på ekstra ost og av og til maiskorn.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...