RaymondK Skrevet 7. juli 2021 Del Skrevet 7. juli 2021 Kom over en oppskrift for råkrem på matprat.no der står det at man skal bare bruke eggeplommen. Pisket 4 plommer og en generøs mengde sukrinmelis leeenge. Men veldig stivt ble det ikke! Fikk litt luft i seg, men ikke sånn at man kunne skrive noe med det, og det falt sammen til væske igjen relativt kjapt. Jeg mener å huske at man brukte hele egget når man lagde eggedosis? Lenke til kommentar
Frank Drebin Skrevet 7. juli 2021 Del Skrevet 7. juli 2021 Vanlig eggedosis er med hele egget ja. Råkremen skal vel blandes med pisket kremfløte, så da er det kremfløten som står for "stivheten". Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 7. juli 2021 Del Skrevet 7. juli 2021 INGREDIENSER 4 PORSJONER 3 stk. eggeplomme 3 ss sukker 3 dl kremfløte Har du glemt kremfløten? Lenke til kommentar
RaymondK Skrevet 17. juli 2021 Forfatter Del Skrevet 17. juli 2021 Ja jeg blandet den inn med stivpisket krem, men synes likevel det ble litt bløtt. Noe gul væske nedi der liksom. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå