Gå til innhold

Eggedosis med eller uten hviten?


Anbefalte innlegg

Kom over en oppskrift for råkrem på matprat.no der står det at man skal bare bruke eggeplommen. Pisket 4 plommer og en generøs mengde sukrinmelis leeenge. Men veldig stivt ble det ikke! Fikk litt luft i seg, men ikke sånn at man kunne skrive noe med det, og det falt sammen til væske igjen relativt kjapt.

Jeg mener å huske at man brukte hele egget når man lagde eggedosis?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...