Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Bivirkning etter pfizer / Moderna corona vaksine??


Anbefalte innlegg

Woff skrev (På 1.8.2023 den 19.30):

Bivirkninger? Hva er det?
Sjekk gjerne denne her:

 

Når det meldes om bivirkninger hos 2-3% er det urovekkende nok; det er faktisk ganske mange mennesker man snakker om; men når vi går helt opp i 5-10% er det ganske ille.  MEN OPP TIL 30% som rapporterer kardiovaskulære symptomer som den thailandske studien viser er katastrofalt høyt. Jeg hadde absolutt ikke tatt vaksinen i 2021 om jeg hadde vist det som er kommet frem i ettertid om bivirkninger fra denne vaksinen.

Nukleosid skrev (På 4.8.2023 den 18.45):

Hvis man ønsker å argumentere for at vaksinen er farlig, og poster en video med John Campbell, så har man allerede tapt. Sorry.

Nå er det jo noe som heter å ikke skyte på budbringeren. Du kan mene hva du vil om John Cambell men han videreformidler bare studier gjort i Israel og Thailand i videoen; det er ikke noe han finner på eller trekker opp av en hatt. Så hva jeg gjerne vil se er ikke noe om at "John Campbell er ikke troverdig"; men en debunking av STUDIENE som i klartekst nevner innrapporterte bivirkninger av vaksinene. Alvorlige symptomer som er rapportert hos mellom 3 og 29%. Det siste virker merkelig høyt, det må jeg innrømme. Men jeg leser gjerne en motstridene analyse av disse tallene, men en evig repetisjon med personfokus på John Campbell blir bare kjedelig.

Comma Chameleon skrev (På 4.8.2023 den 20.02):

Hvis man linker til en video som er over 5 minutter i en diskusjon så burde man ta seg bryet til å notere ned et sammendrag. Eller i alle fall bruke en AI til å gjøre det for deg der transcripts er tilgjengelig.

Det er greit å være obs på at det alltid er de på konspirasjonsteori-siden som linker til lange YT-videoer framfor å forklare ting. Når den andre siden forklarer ting med ord. Nå har jeg aldri hørt om han fyren du linket til, men fra en som er på "utsiden" av denne diskusjonen så er inntrykket at man ofte tar feil eller kommer med svada når man bare linker til lange videoer uten å kunne forklare det.
 

Kan forsåvidt si meg enig når det er snakk om 3 timer lange videoer, men når de er på under et kvarter og er godt forklart kan man ta seg litt tid til det; det er ikke så mye forlangt mener nå jeg. Og det er ingen konspirasjonsteorier som presenteres, kun to studier fra Thailand og Israel som registrerer urovekkende høye og alvorlige bivirkninger som KAN knyttes til vaksinene uten at det er konkludert. Ingen konspirasjonsteorier. Så kan man selvsagt trekke sine egne konklusjoner ut av det. Campbell er bare budbringeren her, og om noen mener at det er av interesse eller viktig hva han snakker om får være opp til egen vurdering. Jeg synes alvorlige bivirkninger hos 3-10% er ganske viktig og alvorlig, men det er nå min mening.

 

 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Morromann skrev (På 8.8.2023 den 10.13):

Nå er det jo noe som heter å ikke skyte på budbringeren. Du kan mene hva du vil om John Cambell men han videreformidler bare studier gjort i Israel og Thailand i videoen; det er ikke noe han finner på eller trekker opp av en hatt.

Jeg siterte i et innlegg nylig en rekke utsagn og uttalelser der han enten med eller uten vilje har misforstått kildene totalt.

 

Morromann skrev (På 8.8.2023 den 10.13):

Når det meldes om bivirkninger hos 2-3% er det urovekkende nok; det er faktisk ganske mange mennesker man snakker om; men når vi går helt opp i 5-10% er det ganske ille.  MEN OPP TIL 30% som rapporterer kardiovaskulære symptomer som den thailandske studien viser er katastrofalt høyt.

Jeg kjenner ingen som har nevnt kardiovaskulære symptomer etter å ha tatt vaksinen. Så hvordan de har fått til 30% kan man jo undre seg over. I første omgang ser det ut som de har en veldig vid forståelse av begrepet kardiovaskulære symptomer, og mener at selv forbigående kortpusthet faller inn under begrepet. Men kardiovaskulære symptomer går på hjerte og karsykdommer, og kortpusthet har ikke nødvendigvis noe med det å gjøre.

I denne studien, som omfatter 301 personer, ble det bekreftet ett tilfelle av hjertemuskelbetennelse. I tillegg mistenkte de at to personer hadde hjerteposebetennelse, og de mistenkte at fire hadde begynnende symptomer på hjertemuskelbetennelse.

Andre tilfeller av høyt blodtrykk, hjertebank, rask puls, vondt i brystet og kortpusthet er eller er ikke på grunn av vaksinen. Alle ble helt friske uten ettervirkninger innen 14 dager (inkludert de med hjertemuskel og hjerteposebetennelse).

Testpersonene skulle føre en dagbok over hvilke symptomer man har. Hvis man daglig går og kjenner etter symptomer på noe, så får man lett en placeboeffekt og milde og normale "symptomer" man ellers ikke ville merket blir oppdaget. 44 av forsøkspersonene hadde også underliggende sykdommer, som allergier og astma som de vanligste (hvis ikke astma er en større sannsynlighet til kortpusthet enn vaksinen, så vet ikke jeg). Til og med epilepsi, blodsykdom og migrene var representert.

Andre tester, utført på et større antall personer, viser helt andre resultater enn denne testen. De skriver selv at grunnen til forskjellen kan være på grunn av forskjellige måter å behandle dataene på, og hvordan testene er utført. Så er jo spørsmålet; hvilken måte å behandle data og utføre testene er mest riktig?

Å utføre en studie på bare 300 personer er nyttesløst. Det er langt fra et representativt utvalg. Andre studier har hundretusener av forsøkspersoner, og gir som sagt et helt annet resultat enn denne thailandske studien (som for øvrig også blir kritisert flere steder på nettet). Så kan man jo velge hvilken studie man stoler mest på;  de (altså flertallsform) med et representativt utvalg, eller en undersøkelse med 300 personer som ærlig talt virker litt... lite gjennomtenkt?

(PS; det er nettopp slike tester og kilder John Campbell elsker å dra frem i lyset, mens tester som viser det motsatte blir dyttet bakerst i en skuff).

  • Liker 5
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
Salvesen. skrev (23 minutter siden):

Kjenner ikke en eneste person som har påvist eller mener en har fått symptomer etter vaksinen. Største konspirasjonsteorien ever, og ekstremt farlig er den og. Neste gang er det ikke sikkert folk stiller opp og kanskje pandemien tar oss. 

Heldigvis er de et fåtall. Det bare virker som de er så mange, for av en eller annen grunn bruker alle som tror på konspirasjonsteorier sosiale medier og diskusjonsfora for å ytre sin mening. Spesielt på Facebook har 90% av de som diskuterer vaksiner, covid-19, Ukraina, Putin og Trump en avvikende mening, mens realiteten er at de er cirka 5%, i beste fall. De bare skremmer bort alle andre.

Jeg har gitt opp å diskutere med de der, det nytter bare ikke. Hvis man setter spørsmålstegn ved en teori, flommer notis-boksen over av hatmeldinger i løpet av minutter. På Diskusjon.no er det fortsatt mulig å diskutere, de er ikke en like stor andel som på Facebook, og de med de sprøeste teoriene holder seg heldigvis der.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Salvesen. skrev (1 time siden):

Kjenner ikke en eneste person som har påvist eller mener en har fått symptomer etter vaksinen. Største konspirasjonsteorien ever, og ekstremt farlig er den og. Neste gang er det ikke sikkert folk stiller opp og kanskje pandemien tar oss. 

Konspirasjonsteori at det oppstår bivirkninger fra et legemiddel, noe som er tilfeller hos praktisk talt 100% av alle kjente legemidler som eksisterer? Og hva er det liksom "konspirasjonen" består i. Her er ihvertfall noen offisielle godkjente "konspirasjonsteorier":

"Koronavaksinene kan gi bivirkninger, men de er stort sett milde eller moderate, og går over etter noen dager. For noen vil symptomene være mer kraftige. Det er tett oppfølging av bivirkninger fra koronavaksinene. "

Kilde:

https://www.fhi.no/ss/korona/koronavaksinasjonsprogrammet/bivirkninger-eller-symptomer-etter-koronavaksinasjon/

FHI er altså konspirasjonsteoretikere fordi de påpeker at coronavaksinen i likhet med 100% av legemidler har bivirkninger.

For det er vel bare coronavaksinen som er så perfekt at den ikke kan ha bivirkninger? Hvis det stemmer må det være det mest perfekte medisinske preparat som noensinne er oppfunnet? Må isåfall være det første legemiddelet i verdenshistorien som ikke har bivirkninger.

Det finnes en gyllen middelvei mellom ytterpunktene bare for å minne om det. Både det at det er dødsfarlig å ta vaksinen og at vaksinen er såpass sensasjonell at bivirkninger ikke eksisterer er ytterpunkter.

Endret av Morromann
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Morromann skrev (1 time siden):

Konspirasjonsteori at det oppstår bivirkninger fra et legemiddel, noe som er tilfeller hos praktisk talt 100% av alle kjente legemidler som eksisterer?

Regner med at han mener alvorlige bivirkninger. Jeg forsto det i hvert fall slik.

Ja, de også oppstår. Men langt fra så sjelden som mange konspirasjonsteorier vil ha det til. De nevnte Facebook-konspirasjonsteoretikerne kjenner jo flere titalls mennesker hver som har dødd som en følge av vaksinen, mens vi andre ikke kjenner noen. Så det er litt merkelig (for øvrig ingen sammenheng mellom de og vaksineskeptikere her på diskusjon.no).

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Nukleosid skrev (1 minutt siden):

Regner med at han mener alvorlige bivirkninger. Jeg forsto det i hvert fall slik.

Ja, de også oppstår. Men langt fra så sjelden som mange konspirasjonsteorier vil ha det til. De nevnte Facebook-konspirasjonsteoretikerne kjenner jo flere titalls mennesker hver som har dødd som en følge av vaksinen, mens vi andre ikke kjenner noen. Så det er litt merkelig (for øvrig ingen sammenheng mellom de og vaksineskeptikere her på diskusjon.no).

Jeg tolket ordlyden slik at det var en "konspirasjonsteori" at det overhodet eksisterte bivirkninger, men jeg kan jo ha lest det feil.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-7QKwQIfm

De som blir opphisset eller kåt av konspi, skjønner jeg motivasjonen.

Nå er det slik at i starten av covid måtte  bl.a. helsepersonell i Italia velge mellom hvem som skulle dø eller overleve.

Dette resulterte i at noen personell, inkludert leger og sykepleiere tok sitt eget liv ettersom presset var såpass høyt.

De som fortsatt tror og innbiller seg at covid var en vanlig forkjølelse må (ikke bør), sjekke seg for hjerneslag/skade eller noe annet.

Det er ikke uten grunn at verden stoppet opp, selv på bekostning av egeninteresser.

 

Lenke til kommentar
Nukleosid skrev (På 11.8.2023 den 20.39):

Jeg siterte i et innlegg nylig en rekke utsagn og uttalelser der han enten med eller uten vilje har misforstått kildene totalt.

 

Jeg kjenner ingen som har nevnt kardiovaskulære symptomer etter å ha tatt vaksinen. Så hvordan de har fått til 30% kan man jo undre seg over. I første omgang ser det ut som de har en veldig vid forståelse av begrepet kardiovaskulære symptomer, og mener at selv forbigående kortpusthet faller inn under begrepet. Men kardiovaskulære symptomer går på hjerte og karsykdommer, og kortpusthet har ikke nødvendigvis noe med det å gjøre.

I denne studien, som omfatter 301 personer, ble det bekreftet ett tilfelle av hjertemuskelbetennelse. I tillegg mistenkte de at to personer hadde hjerteposebetennelse, og de mistenkte at fire hadde begynnende symptomer på hjertemuskelbetennelse.

Andre tilfeller av høyt blodtrykk, hjertebank, rask puls, vondt i brystet og kortpusthet er eller er ikke på grunn av vaksinen. Alle ble helt friske uten ettervirkninger innen 14 dager (inkludert de med hjertemuskel og hjerteposebetennelse).

Testpersonene skulle føre en dagbok over hvilke symptomer man har. Hvis man daglig går og kjenner etter symptomer på noe, så får man lett en placeboeffekt og milde og normale "symptomer" man ellers ikke ville merket blir oppdaget. 44 av forsøkspersonene hadde også underliggende sykdommer, som allergier og astma som de vanligste (hvis ikke astma er en større sannsynlighet til kortpusthet enn vaksinen, så vet ikke jeg). Til og med epilepsi, blodsykdom og migrene var representert.

Andre tester, utført på et større antall personer, viser helt andre resultater enn denne testen. De skriver selv at grunnen til forskjellen kan være på grunn av forskjellige måter å behandle dataene på, og hvordan testene er utført. Så er jo spørsmålet; hvilken måte å behandle data og utføre testene er mest riktig?

Å utføre en studie på bare 300 personer er nyttesløst. Det er langt fra et representativt utvalg. Andre studier har hundretusener av forsøkspersoner, og gir som sagt et helt annet resultat enn denne thailandske studien (som for øvrig også blir kritisert flere steder på nettet). Så kan man jo velge hvilken studie man stoler mest på;  de (altså flertallsform) med et representativt utvalg, eller en undersøkelse med 300 personer som ærlig talt virker litt... lite gjennomtenkt?

(PS; det er nettopp slike tester og kilder John Campbell elsker å dra frem i lyset, mens tester som viser det motsatte blir dyttet bakerst i en skuff).

Det er bra at det kommer korrigeringer til hvordan tall skal leses, for statistikk er ganske "tricky" greier. Men interessant å høre motperspektiver; jeg mener absolutt at folk ikke blindt skal ta alt som John Campbell sier som den eneste sannheten, men gjerne se det og så høre andre perspektiver for så å gjøre seg opp sin egen mening. Jeg håper jo selv at bivirkningene er så alvorlige som de største alarmistene påstår.

 

Nukleosid skrev (På 11.8.2023 den 23.03):

Regner med at han mener alvorlige bivirkninger. Jeg forsto det i hvert fall slik.

Ja, de også oppstår. Men langt fra så sjelden som mange konspirasjonsteorier vil ha det til. De nevnte Facebook-konspirasjonsteoretikerne kjenner jo flere titalls mennesker hver som har dødd som en følge av vaksinen, mens vi andre ikke kjenner noen. Så det er litt merkelig (for øvrig ingen sammenheng mellom de og vaksineskeptikere her på diskusjon.no).

Jeg kjenner ikke så mange som har fått noen bivirkninger av vaksinen jeg heller, men jeg vet om noen; ingen jeg kjenner direkte men som sagt noen. Men ja; mange har biaser og jeg hører også folk som fra starten av var helt negative til vaksinen som gir alt som har skjedd noen de kjenner som tok vaksinen på vaksinen; som at noen fikk kreft etter at de tok vaksinen som om det var en umulighet å bli rammet av den tragedien som kreft er om man er uvaksinert. DET blir for useriøst.

Bugle skrev (På 11.8.2023 den 23.37):

De som fortsatt tror og innbiller seg at covid var en vanlig forkjølelse må (ikke bør), sjekke seg for hjerneslag/skade eller noe annet.

Det er ikke uten grunn at verden stoppet opp, selv på bekostning av egeninteresser.

 

Omicron er ikke stort verre enn en vanlig forkjølelse ihvertfall.

Forøvrig er det ganske alvorlig å bli rammet av hjerneslag; jeg har tilfeller som er veldig nær meg og det er absolutt ikke noe å flåse over eller bruke som skjellsord og hetsing av vilt fremmede mennesker som tillater seg å ha andre meninger enn deg selv. Sitter du her og sier at du har fordommer mot de som er rammet av hjerneskade og hjerneslag?

Det jeg har vanskelig for å forstå er hvorfor noen har et slikt behov for å komme med stygge karakteristikker av mennesker man er uenige med.

Det er forøvrig ikke mye konspirasjonsteorier i denne tråden; du finner det i en annen tråd; temaet her er noe så naturlig som bivirkninger av et legemiddel, noe 100% av alle medisinske preparater har.

Endret av Morromann
redigerte om noe som ble for krast
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
On 8/11/2023 at 11:37 PM, Bugle said:

De som blir opphisset eller kåt av konspi, skjønner jeg motivasjonen.

Nå er det slik at i starten av covid måtte  bl.a. helsepersonell i Italia velge mellom hvem som skulle dø eller overleve.

Dette resulterte i at noen personell, inkludert leger og sykepleiere tok sitt eget liv ettersom presset var såpass høyt.

De som fortsatt tror og innbiller seg at covid var en vanlig forkjølelse må (ikke bør), sjekke seg for hjerneslag/skade eller noe annet.

Det er ikke uten grunn at verden stoppet opp, selv på bekostning av egeninteresser.

 

Beklager å måtte si det, Bugle, men det du velger å skrive her, viser at du ikke har skjønt noe av hva som egentlig har foregått i Norge og i verden de siste tre årene. Det vil føre altfor langt å forsøke å gi deg en oppsummering av all den informasjonen du burde ha fått siden 2019 her, så jeg vil oppfordre deg til å lese mine andre innlegg, og til å bruke det jeg skriver der som et utgangspunkt for din oppvåkning til sannheten. Når det gjelder den situasjonen i Italia du nevner, så var det en situasjon de styrende krefter bevisst valgte å skape.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
On 8/17/2023 at 10:36 AM, Morromann said:

Det er bra at det kommer korrigeringer til hvordan tall skal leses, for statistikk er ganske "tricky" greier. Men interessant å høre motperspektiver; jeg mener absolutt at folk ikke blindt skal ta alt som John Campbell sier som den eneste sannheten, men gjerne se det og så høre andre perspektiver for så å gjøre seg opp sin egen mening. Jeg håper jo selv at bivirkningene er så alvorlige som de største alarmistene påstår.

 

Jeg kjenner ikke så mange som har fått noen bivirkninger av vaksinen jeg heller, men jeg vet om noen; ingen jeg kjenner direkte men som sagt noen. Men ja; mange har biaser og jeg hører også folk som fra starten av var helt negative til vaksinen som gir alt som har skjedd noen de kjenner som tok vaksinen på vaksinen; som at noen fikk kreft etter at de tok vaksinen som om det var en umulighet å bli rammet av den tragedien som kreft er om man er uvaksinert. DET blir for useriøst.

Omicron er ikke stort verre enn en vanlig forkjølelse ihvertfall.

Forøvrig er det ganske alvorlig å bli rammet av hjerneslag; jeg har tilfeller som er veldig nær meg og det er absolutt ikke noe å flåse over eller bruke som skjellsord og hetsing av vilt fremmede mennesker som tillater seg å ha andre meninger enn deg selv. Sitter du her og sier at du har fordommer mot de som er rammet av hjerneskade og hjerneslag?

Det jeg har vanskelig for å forstå er hvorfor noen har et slikt behov for å komme med stygge karakteristikker av mennesker man er uenige med.

Det er forøvrig ikke mye konspirasjonsteorier i denne tråden; du finner det i en annen tråd; temaet her er noe så naturlig som bivirkninger av et legemiddel, noe 100% av alle medisinske preparater har.

Mange gode innlegg og påpekninger fra deg, Morromann. Godt å se at det i hvert fall er noen der ute som har skjønt veldig mye av hva som har foregått, og av hva vi står overfor. Angående dette med "konspirasjonsteorier", så vil jeg foreslå en strategi hvor man bevisst og aktivt går inn for ikke å akseptere noe av språkvalget til dem man debatterer, især når det kommer ut av en " Newspeak ordbok" med ladede begreper som er ment å stanse kritisk tenkning, og som har sine røtter i typisk marxistisk og Saul Alinsky-fundert undergraving, samt i Tavistock og Edward Bernays mind control. Begrepet "konspirasjonsteori" er det som på engelsk er kjent som en Thought-Terminating Cliche, et av mange slike verbale våpen som hele tiden brukes av medier og myndigheter til å styre tenkningen, eller snarere mangelen på tenkning, til de kondisjonerte, TV-glanende massene. Har for øvrig laget en ny tråd om frekvens av skjult hjertebetennelse etter "vaksinering".

 

 

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Dikedis skrev (10 timer siden):

Mange gode innlegg og påpekninger fra deg, Morromann. Godt å se at det i hvert fall er noen der ute som har skjønt veldig mye av hva som har foregått, og av hva vi står overfor. Angående dette med "konspirasjonsteorier", så vil jeg foreslå en strategi hvor man bevisst og aktivt går inn for ikke å akseptere noe av språkvalget til dem man debatterer, især når det kommer ut av en " Newspeak ordbok" med ladede begreper som er ment å stanse kritisk tenkning, og som har sine røtter i typisk marxistisk og Saul Alinsky-fundert undergraving, samt i Tavistock og Edward Bernays mind control. Begrepet "konspirasjonsteori" er det som på engelsk er kjent som en Thought-Terminating Cliche, et av mange slike verbale våpen som hele tiden brukes av medier og myndigheter til å styre tenkningen, eller snarere mangelen på tenkning, til de kondisjonerte, TV-glanende massene. Har for øvrig laget en ny tråd om frekvens av skjult hjertebetennelse etter "vaksinering".

 

 

Takket være vaksiner så ble ikke Covid19 den giga krisen vi kunne fått, slik som i Italia og andre steder NY i starten

Jeg er iallefall veldig glad vi fikk vaksiner istedenfor parasitt medisiner som egentlig er beregnet på dyr og mennesker med parasitter. IVERMECTIN som Trump og Campbell fablet om.

Vel Trump sa man kunne inhalere Ild også da, veldig få bivirkninger på det også.

Og IVERMECTIN som behandling av hele verdens folk ville gitt mye mer bivirkninger enn det lille vaksinene gav!

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Dikedis skrev (På 19.8.2023 den 13.52):

Angående dette med "konspirasjonsteorier", så vil jeg foreslå en strategi hvor man bevisst og aktivt går inn for ikke å akseptere noe av språkvalget til dem man debatterer, især når det kommer ut av en " Newspeak ordbok" med ladede begreper som er ment å stanse kritisk tenkning, og som har sine røtter i typisk marxistisk og Saul Alinsky-fundert undergraving, samt i Tavistock og Edward Bernays mind control.

 

 

Tavistock? Edvard Barnay? Unnskyld, men hva er det du egentlig sikter til her? Har hørt navnet Tavistock men det sier meg egentlig lite.

Gouldfan skrev (På 20.8.2023 den 0.00):

Takket være vaksiner så ble ikke Covid19 den giga krisen vi kunne fått, slik som i Italia og andre steder NY i starten

 

 

Uten vaksiner så ville et nedstengt Norge oppleve en krise som Bergamo i Nord-Italia med en i høy grad eldre befolkning i et tung industrialisert område hvor industriskade, lungeproblemer og antibiotikaresistens er utbredt? Eller i New York med en vesentlig del farlig overvektige, noe som også bidrar til ekstrem sårbarhet for sykdommer? Uten vaksiner ville altså Norge  - npr om jeg tør spørre? - høsten 2021? Vinteren 2022 etter at omicron hadde tatt over? - og i et nedstengt samfunn? - opplevd massedød i en i motsetning til Bergamo og USA en veldig frisk befolkning som ikke er proppet full av antibiotika? Vel, det kan ikke jeg se for meg. Det er vel takket være at Norge har en friskere demografi at vi aldri fikk den krisen i Norge; den krisen du sikter til var uansett et år før vi i det hele tatt fikk vaksinering i gang og skulle Norge hatt den krisen måtte det uansett ha vært vinteren-våren 2020.

Subara skrev (På 21.8.2023 den 16.10):

Oppfordrer de alle til å ta den, også unge og friske mennesker uten underliggende sykdommer?

Glad jeg bor i Norge.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Morromann skrev (1 time siden):

Tavistock? Edvard Barnay? Unnskyld, men hva er det du egentlig sikter til her? Har hørt navnet Tavistock men det sier meg egentlig lite.

 

Uten vaksiner så ville et nedstengt Norge oppleve en krise som Bergamo i Nord-Italia med en i høy grad eldre befolkning i et tung industrialisert område hvor industriskade, lungeproblemer og antibiotikaresistens er utbredt? Eller i New York med en vesentlig del farlig overvektige, noe som også bidrar til ekstrem sårbarhet for sykdommer? Uten vaksiner ville altså Norge  - npr om jeg tør spørre? - høsten 2021? Vinteren 2022 etter at omicron hadde tatt over? - og i et nedstengt samfunn? - opplevd massedød i en i motsetning til Bergamo og USA en veldig frisk befolkning som ikke er proppet full av antibiotika? Vel, det kan ikke jeg se for meg. Det er vel takket være at Norge har en friskere demografi at vi aldri fikk den krisen i Norge; den krisen du sikter til var uansett et år før vi i det hele tatt fikk vaksinering i gang og skulle Norge hatt den krisen måtte det uansett ha vært vinteren-våren 2020.

Oppfordrer de alle til å ta den, også unge og friske mennesker uten underliggende sykdommer?

Glad jeg bor i Norge.

Italias nordområde Lombardia, Piemonte etc er et rikt samfunn, det er i syd der det ikke var like mye problemer med covid som de er fattige.

Det er mye eldre folk i Italia fordi de lever så bra og har sunn kost, det samme i Japan.

Italia og Japan er de to land der folk blir mye eldre enn i resten av verden.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Morromann skrev (På 8.8.2023 den 10.13):

Når det meldes om bivirkninger hos 2-3% er det urovekkende nok; det er faktisk ganske mange mennesker man snakker om; men når vi går helt opp i 5-10% er det ganske ille.  MEN OPP TIL 30% som rapporterer kardiovaskulære symptomer som den thailandske studien viser er katastrofalt høyt. Jeg hadde absolutt ikke tatt vaksinen i 2021 om jeg hadde vist det som er kommet frem i ettertid om bivirkninger fra denne vaksinen.

Nå er det jo noe som heter å ikke skyte på budbringeren. Du kan mene hva du vil om John Cambell men han videreformidler bare studier gjort i Israel og Thailand i videoen; det er ikke noe han finner på eller trekker opp av en hatt. Så hva jeg gjerne vil se er ikke noe om at "John Campbell er ikke troverdig"; men en debunking av STUDIENE som i klartekst nevner innrapporterte bivirkninger av vaksinene. Alvorlige symptomer som er rapportert hos mellom 3 og 29%. Det siste virker merkelig høyt, det må jeg innrømme. Men jeg leser gjerne en motstridene analyse av disse tallene, men en evig repetisjon med personfokus på John Campbell blir bare kjedelig.

Kan forsåvidt si meg enig når det er snakk om 3 timer lange videoer, men når de er på under et kvarter og er godt forklart kan man ta seg litt tid til det; det er ikke så mye forlangt mener nå jeg. Og det er ingen konspirasjonsteorier som presenteres, kun to studier fra Thailand og Israel som registrerer urovekkende høye og alvorlige bivirkninger som KAN knyttes til vaksinene uten at det er konkludert. Ingen konspirasjonsteorier. Så kan man selvsagt trekke sine egne konklusjoner ut av det. Campbell er bare budbringeren her, og om noen mener at det er av interesse eller viktig hva han snakker om får være opp til egen vurdering. Jeg synes alvorlige bivirkninger hos 3-10% er ganske viktig og alvorlig, men det er nå min mening.

 

 

Vi har forsøkt å få dere til å forstå at John Campbell ikke er til å stole på. Dvs han misforstår forsknings papir, fordi han ikke har høyere utdanning.

Det er 2 alternativ.

1. Campbell er stokk DUM

2. Campbell juger så det renner og mennesker dør pga at de hører på han og ikke tar vaksinen. Spesielt de eldre.

Jeg tror vi kan satse på punkt to, for eksperter og andre har påpekt hans feil og mailet ham.

Myndighetene har ingen som helst motivation for å juge for oss. Jeg minner dere på at Norge hadde investert masse penger i Aztra Zeneca, den ble kansellert pga alvorlige bivirkninger hos noen få personer.

Vi måtte da forhandle med EU, bla Sverige og mange andre for å kjøpe Pfizer og Moderna doser fra EU.

Pfizer og Moderna var trygge vaksiner, med få bivirkninger.

Endret av Gouldfan
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (5 minutter siden):

 

 

Myndighetene har ingen som helst motivation for å juger for oss. Jeg minner dere på at Norge hadde investert masse penger i Aztra Zeneca, den ble kansellert pga alvorlige bivirkninger hos noen få personer.

 

Jeg har ikke påstått at de lyver. Forøvrig var det jo meg du svarte og da hadde det vært greit om du skriver "du" og ikke "dere". Jeg er ingen "dere"; jeg er meg selv, snakker utelukkende på vegne av meg selv og representerer ingen andre enn meg selv og opptatt av å lære og diskutere på egen hånd. Hvis det er noen andre enn meg du prøver å argumentere mot kan du jo svare på DERES innlegg fremfor å plassere i bås. Når jeg svarer deg eller noen andre adresserer jeg det individet jeg svarer og ikke en hypotetisk og imaginær "gruppe".

Endret av Morromann
  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Morromann skrev (Akkurat nå):

Jeg har ikke påstått at de lyver. Forøvrig var det jo meg du svarte og da hadde det vært greit om du skriver "du" og ikke "dere". Jeg er ingen "dere"; jeg er meg selv og opptatt av å lære og diskutere på egen hånd. Hvis det er noen andre enn meg du prøver å argumentere mot kan du jo svare på DERES innlegg fremfor å plassere i bås.

Antivaxerne da, litt som i flatjord tråden.

 

Lenke til kommentar
Gouldfan skrev (1 minutt siden):

Antivaxerne da, litt som i flatjord tråden.

 

Jeg er ikke antivaxxer og vil gjerne ha meg frabedt slike beskyldninger. Visser bare at du har veldig forutyintatte og stereotype forestillinger om vilt fremmede mennesker du ikke aner noe som helst om og som du svarer på diskusjonsfora.

Endret av Morromann
  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...