Suppelars2k Skrevet 6. januar 2004 Del Skrevet 6. januar 2004 I dag kom jeg tassende hjem fra skolen, dasset i normal stil bort til kjøkkenet, laffet (er det et ord?) opp kjøleskapet i en fart for å finne noe å gnage på, og hva finner jeg? En stooor, tjukk, hvit PØLSE. "Namm, digg, pølse..." Tenker jeg. jeg drar pølsa opp på skjærefjøla for nærmere eksaminasjon. Hva finner jeg? Det er FISKEPUDDING? "Wtfuckle-ifuck! Fiskepudding i PØLSEFASONG!".. Siden den episoden har jeg tenkt mye på dette med mat og missvisende embalasje, da spesiellt fiskepudding. Hva er galt med folk? hva slags verden er det vi lever i? Som skaper en illusjon av at slikt er normalt? Jeg mener, pakker vi blodpudding i grandiosa-esker? Serverer vi honnikorn på tube? Spiser vi knekkebrød fra hermetikkboks? Svaret er NEI!!! Så hvorfor i svarteste kommer fiskepudding i PØLSE da? Noe er alvorlig galt, og min intensjon er å finne ut HVA! Lenke til kommentar
SirHartge Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Fiskepudding i pølseform er faktisk nam nam på skiva. Skjær den i passe tykke skiver og ha på majones. Nam nam. Det er nok du som er for liten til å ikke spise hybelmat Lenke til kommentar
Goebbels Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Fiskepudding i pølseform aka pølsepudding, er som regel en semre variant av regulær, rektangulær fiskepudding. dessuten er den billigere å produsere, da den ikke lages i form eller pakkes for hånd. Så den er et ypperlig valg hvor det ikke stilles krav til fiskepudding av det øvre kvalitets-sjikt, og som ikke bør "ta seg ut" i sin form. Henger forøvrig ikke med på sammenlikningene dine, slik som honnikorn på tube.. Lenke til kommentar
Term Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Fiskepudding i pølseform er faktisk nam nam på skiva. Skjær den i passe tykke skiver og ha på majones. Nam nam. Det er nok du som er for liten til å ikke spise hybelmat Det må jeg prøve engang. Men jeg synes ikke det er noe digg å knafse på hvite pølser uten videre utforsking heller Lenke til kommentar
FiskePinna Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Fiskepudding er nesten like godt som fiskepinner. Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 øøøh? Jeg trodde fiskepudding bare kom i pølseform jeg . . . Hvordan skal fiskepudding egentlig se ut? Lenke til kommentar
sluffy Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 vet ikke hvilken av disse som regnes som riktig fiskepudding, men vil anta at #1 vil komme godt ut hvis vi hadde atartet en spørreundersøkelse Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Fiskepudding skal ha en sånn ekkel, brun skorpe på toppen.. derfor: #1 vinner fiskepudding-konkurransen. Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Jøss, bare sett pølsefiskepudding jeg Lenke til kommentar
CFD Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Samme her.. Smaker greit nok det ,men desverre så finner jeg det ikke så ofte i kjøleskapet og jeg har ikke råd og kjøpe inn det jeg liker.. Nugatti blir kjøpt inn noen ganger ,men fant nettop ut at jeg hadde LITE penger på kontoen min så det blir nok ikke noe mer av det nå leger.. =( Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Fiskepudding i pølseform er faktisk nam nam på skiva. Skjær den i passe tykke skiver og ha på majones. Nam nam. Det er nok du som er for liten til å ikke spise hybelmat Prøv med litt lett kaviar på, det er godt det.... Lenke til kommentar
allyse Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Fiskepudding er greit nok det ja. Skal være avlangt.. ihvertfall sånn jeg husker det fra barndommen Lenke til kommentar
SirHartge Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Fiskepudding i pølseform er faktisk nam nam på skiva. Skjær den i passe tykke skiver og ha på majones. Nam nam. Det er nok du som er for liten til å ikke spise hybelmat Prøv med litt lett kaviar på, det er godt det.... Apropos kaviar. Jeg synes den røde er bedre enn den blå. For den er litt mildere og rundere på smak. Skal man ha fiskepudding til middag, så er den firkanta mye bedre. Da skal man ha remulade til Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Fiskepudding i pølseform er faktisk nam nam på skiva. Skjær den i passe tykke skiver og ha på majones. Nam nam. Det er nok du som er for liten til å ikke spise hybelmat Prøv med litt lett kaviar på, det er godt det.... Apropos kaviar. Jeg synes den røde er bedre enn den blå. For den er litt mildere og rundere på smak. Skal man ha fiskepudding til middag, så er den firkanta mye bedre. Da skal man ha remulade til Nå ble jeg sulten..... Lenke til kommentar
SirHartge Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Nå ble jeg sulten..... Jeg også. Har nakkekottiser i kjølen som jeg tenkte jeg skulle lage wok av. Er billig kjøtt som man skjærer i biter. Mye billigere enn å kjøpe ferdig biff strimler. Smaker nesten like godt. Er bra nok til hverdags liksom Men sliter med ei jævlig hodepine og svimmelhet. Er så vidt jeg kan sitte foran pcen. Bra jeg slipper å se på tastaturet for å skrive. Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Når kan vi vente oss en mat-tråd fra deg igjen da Sir? Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 (endret) Nå ble jeg sulten..... Jeg også. Har nakkekottiser i kjølen som jeg tenkte jeg skulle lage wok av. Er billig kjøtt som man skjærer i biter. Mye billigere enn å kjøpe ferdig biff strimler. Smaker nesten like godt. Er bra nok til hverdags liksom Men sliter med ei jævlig hodepine og svimmelhet. Er så vidt jeg kan sitte foran pcen. Bra jeg slipper å se på tastaturet for å skrive. Ta og bank godt disse nakkekotelettene med kjøthammer, nesten til flatbiff og ha på litt aromatsalt og grillkrydder, la de stå en time og trekke litt og stek de relativt raskt med høy temp på begge sider. Snadder Endret 7. januar 2004 av jarmo Lenke til kommentar
lodott Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Ugh..hater fiskepudding. Hadde det ganske ofte før. Ble drittlei og er det fortsatt... Lenke til kommentar
Suppelars2k Skrevet 7. januar 2004 Forfatter Del Skrevet 7. januar 2004 Så konklusjonen må bli... At jeg ikke har peil på fiskepudding? Lenke til kommentar
-kga- Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 vet ikke hvilken av disse som regnes som riktig fiskepudding, men vil anta at #1 vil komme godt ut hvis vi hadde atartet en spørreundersøkelse Jeg har ikke set noen av de variantenne før jeg. Vi har hat en sån rund sak med høll i miten (nesten smultring for). Den ene sia er flat og den anre er lit tynnere og homplette. Gidder ikk leite etter bilde. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå