Gå til innhold

Kan lukten av fis feste seg i klær og hår?


Anbefalte innlegg

Jeg har den senere tid hatt en diskusjon med mine venner som hevder at fis ikke kan feste seg i klær og hår? Hvis det er tilfellet at det kan det vil det da feste seg en uhyggelig lukt i boxere og rompehår? Noen som har noen erfaringer på dette?

 

Kjenner dere noen som lukter fis?

 

Kunne gjerne tenkt meg å få en avklaring på dette.!

 

På forhånd takk for alle svar.

 

NB! Sprutfis telles selvsagt ikke da dette naturlig nok avgir lukt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er jo selv, sammen med mange andre her, sterkt plaget av det ganske så ukjente, men dog likefullt eksisterende, fartsmell-permanently-attached-to-clothing(forkortet til f.s.p.a.t.c) syndromet.

Ikke at jeg har det selv, prøver å holde meg unna diverse former for bønner og erter, men personer man omgås med, eller til og med bare går forbi på gata, det er DE som er den reelle faren for samfunnet, ikke rusmisbruk eller fattigdom, men personer lidende av f.s.p.a.t.c!

 

Hvorfor lider bare en liten gruppe mennesker av dette sier du?

Jo, du skjønner, fenomenet oppstår når en person får en spesiell form for genetisk mutasjon, kalt f.s.p.a.t.c mutasjonen. Denne gjør at metangassen du slipper ut en gang iblant, vil binde seg fast til klær og hår som et rent ******. Finnes ingen kur utenom fjerning av alt kroppshår permanent, mens man samtidig går med rustning. Lykke til til dere som er utsatte for dette forferdelige fenomenet!

Lenke til kommentar
nei nå skjer det lite på datafronten, nerdene må finne nye ting å nerde med

 

Meningen med tråden var ikke å vise hvor ekkel det går an å være, men faktisk en ganske reel debatt om kjemi. Spørsmålet kan stilles annerledes: Kan luktpartikler feste seg til proteiner i f.eks. håret? Og vil den sitte der lenge.

 

Ellers positivt overrasket over hvor mye folk vet om sine egne kroppslukter og hvordan fisen fester seg på innsiden av klærne. Noen hadde tilogmed funnet ut silke holdt bedre på fisen enn andre stoffer. Det er beundringsverdig.

Lenke til kommentar
Spørsmålet kan stilles annerledes: Kan luktpartikler feste seg til proteiner i f.eks. håret? Og vil den sitte der lenge.

 

Selvsagt setter lukt seg i klær. Bare tenk på de som røyker. De går jo rundt og stinker røyk dagen lang, og på rom der det røykes lukter det røyk av f.eks gardiner.

Om dette også gjelder dritlukt vil jeg egentlig ikke vite noe om, men hvis vi skal tro på hva bitex sa, så er det mye som tyder på at dette faktisk stemmer....

...æsj........dobbeltæsj..........AAAARGH!!!!!!!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...