Gå til innhold

Annonse på grensen til svindel


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skjønner ikke problemet... PCn KAN kjøre mange av dagens nye spill, det er ikke bare First Person-spill som gjelder... og for kr 2.000 kan mange ha glede av den PCn der.

Jeg har også en PII-400 med Voodoo-kort hjemme, og den er ypperlig til ihvertfall kontorbruk og lettere spill...

 

EDIT: Syntes også prisen var drøy - men har sett MYE verre eksempler på svindleri enn dette.

Endret av oslo72
Lenke til kommentar
ahh jeg husker Voodoo 2 og kingpin , GENIALT for en revolusjon det kortet lagde , og ikke minst TNT 2 !!!Ultra!!!

har faktisk tnt2 ultra ennu jeg. men spiller jo bare premiermanager 98 da. konge spill. finn et uggent 3.divisjonslag og led de til champions league. synes dette er et mere genialt manager spill fo de som ikke er så grundige som cm guruene og som vil at en sesong kan unnagjøres på en halvtime.

 

PS. det skal sies at jeg har et gf4 4800 kort også, men det blir ikke brukt pr i dag.

 

så tnt2 ultra lenge leve :D:D

Lenke til kommentar

I den lokale KIWI-sjappa rett borte i gata for der jeg bor så var det noen som hadde hengt opp en annonse. På den sto det at det var en bra familie-PC tilsalgs. Husker at det var en P 166MHz med 6GB HD og 32MB RAM osv-osv. De skulle ikke ta mer enn 2000 kroner for den.

 

Det aller værste: Folk hadde faktisk revet av nummerene som alltid henger som strimler nederst på arket for å ringe.

Lenke til kommentar

Vel, for det første kjører de fleste av dagens "nye" spill direct3d.. iallefall veldig mange av dem. Og et 16 mb grafikk-kort og P-II 400 cpu er ikke mer enn såvidt nok til å dra igang counter-strike.. som er et spill fra 1998 med tilfredsstillende grafikk. Så vet ikke helt hva han mener med "nye spill" jeg.. kabal kanskje? :p

Lenke til kommentar

Prisen er vel grei nok om alt følger med, men han bør kalle en spade for en spade og si at dette egner seg til tekstbehandling og web samt enkle spill. Mange nye spill vil vel nesten nekte å la seg installere på dette!!

 

Med formuleringene han bruker virker det som om han prøver å lure denne maskinen på folk som ikke vet bedre, og det er der han går feil! :mad:

Lenke til kommentar

Hvis OS følger med er jo dette en helt ok pris..

 

Men det er faktisk en helt ok skrivemaskin dette..

 

En fullt brukende datamaskin med os, for under det mange av oss betaler for skjermkortet vårt..

 

Jeg tror du skal lete lenge før du kan få kjøpt dette nytt til samme pris og vi må tenke oss at bruksverdien på denne maskinen er MYE høyere enn markedsverdien i dette tilfellet..

Hvis selger får under 2000kr for denne maskinen vil det ikke være nødvendig å selge den.. Da kan de like gjerne beholde maskinen. De betalte sikkert rundt 20 000 da den var ny og vil ha i allefall 10% igjen.

 

10% av kjøpspris etter ca 2 år er jo et helt vanvittig! For mye spør du meg. En bil til 100 000 blir ikke solgt til 10 000 etter 2 år for å sammenligne..

Lenke til kommentar
10% av kjøpspris etter ca 2 år er jo et helt vanvittig! For mye spør du meg. En bil til 100 000 blir ikke solgt til 10 000 etter 2 år for å sammenligne..

Å sammenligne priser på data og bil nytter ikke. Utviklingen innen data er så enormt at prisene faller mye fortere enn på bil. Selger kan sette prisen til det han vil, men dersom han ikke får solgt maskinen så er det liten nytte i det. Hvem vil betale halv pris for en maskin som har 5-10% av ytelsen til dagens maskiner?

 

En kompis av meg kjøpte seg en 700Mhz til 400 kroner med skjerm og hele pakka. Det var kanskje litt billig, men da nytter det ikke å komme å forlange flere tusen kroner for en 166Mhz.

 

Uansett.......man kan sette prisen til det man vil og rose produktet opp i skyene. Kanskje man treffer på en som ikke har peiling og får en skikkelig god pris for den, men til syvende og sist så er det markedet som bestemmer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...