KimNK Skrevet 6. januar 2004 Del Skrevet 6. januar 2004 Trening er no herk ;D Frokost: 1-2 glass juice Lunsj: 1/2liter vatn/saft, 2 brødskiver Middag: Det eg får, 2-3 porsjoner Kveldsmat: Skjelden, men når eg spiser, så blir det rester fra middagen eller et par brødskiver. 183cm, 72kg. Lenke til kommentar
morfin Skrevet 6. januar 2004 Del Skrevet 6. januar 2004 Frokost: 2 skiver, 1 glass juice Skolemat: 2 skiver, 1 glass vann Middag: 1-1.5 porsjoner. Kvelds: 3-4 skiver 1 stort glass juice. Veier ca. 70 kilo. Er 180-185cm. Lenke til kommentar
FiskePinna Skrevet 6. januar 2004 Del Skrevet 6. januar 2004 Spiser bare fiskepinner. 187cm/88kg Lenke til kommentar
Peterman Skrevet 6. januar 2004 Forfatter Del Skrevet 6. januar 2004 (endret) Frokost: Havegryn, proteinpulver, linfrø, melk og rapsolje blandet med stavmikser. Frokost er dagens viktigste måltid Lunch: Protein/gainershake. Lunch 2: 6 skiver fullkornbrød med noe på. Middag: Mye bra og sunn mat Kvelds: Protein/gainershake Kvelds 2: En stekt laksefilet 2-4liter vann i løpet av en dag. 182cm/87kg Spiser bare fiskepinner.187cm/88kg Endret 6. januar 2004 av Peterman Lenke til kommentar
Raggi Skrevet 6. januar 2004 Del Skrevet 6. januar 2004 frokost. kl. 5.55: noe drikke, melk/saft/juice 9 pausen på jobb: 4 skiver 12 pausen: 4 skiver, kjøper kanskje noe digg i kantinen og dropper noen skiver! middag: det mamma har mekket sammen. dersom jeg spiser noe eter dette er det noe fastfood fra et gatekjøkken/bensinstasjon på kvelden, kanskje no godt jeg lager meg hjemme! er ikke ofte jeg spiser noe forufti etter middag, chips og sånt om jeg har! Lenke til kommentar
Rayline TWB Skrevet 6. januar 2004 Del Skrevet 6. januar 2004 (endret) Frokost: Frokostblanding av et eller annet fiberrikt slag (sløyfes også oftere og oftere...........:-) ) Lunch: 2 kokte egg + 2 tomater Middag: et eller annet kylling, kalkun, koteletter, salatblandinger......... Kvelds: 1/2 boks Cottage Cheese med 1/2 boks Chunked Pineapple oppi. Ellers: alt jeg gidder av frukt, grønnsaker, vann, nøtter.............. 195 cm/110 kg Endret 6. januar 2004 av Rayline TWB Lenke til kommentar
bjaa Skrevet 6. januar 2004 Del Skrevet 6. januar 2004 Vell, skal vi se.. Frokost: 2-3 skiver steinovnsbrød med ost. 1 glass husholdnings saft eller et glass Tine melk med O'Boy Skoleniste: 2 skiver Steinovnsbrød med salami. 1/2 husholdnings saft. Middag: typisk Norsk potetmiddag. Kevld's: 4 skiver Steinovnsbrød med Ost Lenke til kommentar
bfisk Skrevet 6. januar 2004 Del Skrevet 6. januar 2004 Frokost ca 0710: En stor porsjon müsli av et eller annet slag, med flere kornslag samt noe tørket frukt eller rosiner. P.t. God Dag Frukt, med ekstra lett melk. Et stort melkeglass juice av noe slag. Lunsj ca 1150: 4 brødskiver med et eller anna knall på. Gjerne ost eller kjøttpålegg. No butter applied, men går en del i smøreost. 1/2 liter saft ca, evt vann i tillegg om jeg føler for det. Mellommåltid ca 1400: 2-4 brødskiver. Samme opplegg som lunsjen. En del vann. Trening: ~1 liter vann. Proteinshake umiddelbart etter trening. Frukt etter behov og dagsform. Middag 1700-1900 en gang: Whatever som er på bordet. Mora mi lager god og sunn mat, og vi spiser mye kjøtt, fugl og fisk, og andre ting som er knall. En kraftig porsjon, 3-4 glass vann. Kveldsmat en gang mellom 2200 og 0030: Proteinshake og noen brødskiver el. godmorgenjoghurt. Kan anbefale Q-jog, den smaker digg. Dette er en typisk dag. Klokkeslett blir justert etter når jeg har tid til å spise, dager hvor jeg jobber feks blir det første og andre middag, hhv 1630 og 1910, med noe varmmat av noe slag. Vet at det kunne blitt bedre med tanke på frukt og grønt, og at jeg burde kutte karbohydrater på kvelden. Målet med kostholdet er å holde meg i fin form gjennom dagen, og holde blodsukkeret jevnt. Et høyt inntak av proteiner er prioritert pga styrketrening. bfisk Lenke til kommentar
PlatinumFlyer Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 I dag har jeg spist: Frokost: 2 skiver ristet loff, et stekt egg. To kopper te Lunsj: En salat med reker, en halv liter Farris Orange Mellommåltid: En "pizzarull" og fem vannbakkels fra den fantastiske butikken med det magiske navnet som ender på Boca. En flaske Imsdal Middag( blir først inntatt rundt klokken 21): Min mors wokgryte med biter av ytrefilet, tomat, vannkastanjer mm. Med ris (i går var det kalkungryte med poteter, varrier veldig) I løpet av dagen går det også mange flasker Imsdal eller Farris- Lenke til kommentar
GolfBag Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Imsdal eller Farris? er du gal, mann? støtter du ikke opp om kjendte amerikanske merkevarer? Lenke til kommentar
PlatinumFlyer Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Jeg synes de er best, men av amerikansk vann foretrekker jeg Zephyrhills (fra Florida) og Dasani (Coca Colas produkt). Når det gjelder "brusevann" synes jeg Bon Aqua er godt, men amerikansk er det ikke. Dessuten er Farris mer utbredt. Lenke til kommentar
SirHartge Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 BRA det er så mange som gidder/har lyst på frokost. Jeg spiser sjeldent eller aldri frokost, i dag spiste jeg frokost klokka 3..hehe Jeg går skift, så det er litt variert spisemønster. Spiser sjeldent før lunch tider, da er det gjerne en 5-6 skiver. jobber jeg seint så spiser jeg en liten lunch og middag rett før jobb. Spiser gjerne 1-2 måltider varm mat pr. dag. Det går seff en del på grandis og takeaway. Har ei super sjappe nedenfor som det koster 100kr for en stor pizza eller 119 for en biffsnader( 250g, chips, bakt potet og salat) Lenke til kommentar
SnowDOG_ Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 /me spiser nesten aldri frokost pga at eg står opp så sent. Eller våkner eg til middag og så kvelds mat. Finito. Litt snakcs innimellom. Lenke til kommentar
PlatinumFlyer Skrevet 7. januar 2004 Del Skrevet 7. januar 2004 Ja, i helgene starter vi dagen med en brunch, før vi tar middag ved 22-23-tiden. Og ingen blir spesielt sultne for det. Men det hender man må tilig opp også i helgene, og da blir det gjerne et ekstra måltid. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå