Gå til innhold

Trump holder tale i kveld hvor han hudfletter Biden, fortsatt påstår han vant valget i fjor og vil vinne for tredje gang i 2024


Anbefalte innlegg

https://www.nettavisen.no/nyheter/donald-trump-skal-hamre-los-pa-joe-biden-katastrofalt/s/12-95-3424095253
 

Trump taler søndag på den årlige konferansen til American Conservative Union (CPAC). Det er den første talen hans siden han gikk av som president og seinere ble frikjent i riksrettssaken mot ham. 

Trump gjentok også som så mange gang før at han det var han som vant valget i november i fjor. Det er blitt tilbakevist av så vel rettsvesenet som Trumps partifeller.


- Dette var en suksessrik reise, det har aldri vært en reise som har vært så suksessrik som vår, sier Trump i sin tale søndag.

- Jeg kan faktisk finne på å slå dem for en tredje gang, sier Trump i sin tale å søndag, til stormende jubel fra de fremmøtte.
- Joe Biden har hatt den mest katastrofale første måneden av enhver president i moderne historie.

- På bare en måned har vi gått fra «America First» til «America Last», sier Trump.

Trump gjentok også at presidentvalget var preget av juks, og krevde endringer i valgsystemet i USA.

- Vi kan ikke ha de slik at ulovlige innvandrere og døde mennesker stemmer. Uærligheten ved valget var omfattende. Valget var fikset, sa Trump.

 

Det hersker liten tvil om at Trump har mange tilhengere i Det republikanske partiet, ikke bare på høyresiden. Hele 72 prosent av de spurte i en meningsmåling foretatt av Suffolk University for USA Today nylig, sa at de vil støtte Trumps kandidatur dersom han velger å stille.

Ferske målinger viser også at mange republikanske velgere sverger til konspirasjonsteorier og avviser enhver kritikk av Trump.

76 prosent av dem er fortsatt overbevist om at Joe Biden vant valget som følge av omfattende juks, viste en måling i begynnelsen av februar.

58 prosent av dem som stemte på Trump, hevder ifølge en annen måling at det var venstreradikale Antifa-tilhengere som organiserte stormingen av kongressen, mens et fåtall av presidentens tilhengere bare ble lokket med.

Endret av Poor Old Gil
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Trump ble USAs president fordi verdenssamfunnet ville frata USA hovedrollen i verden. Når Trump sa "America first" og ga faan i alt, ble verden redd. USA fikk derfor beholde sin rolle og Biden ble president i stedet for Trump.

44142541_401.jpg

Endret av Kroat
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...