XIFXEGLO Skrevet 5. januar 2021 Del Skrevet 5. januar 2021 Hei, Er det noen som vet om butikkpakket (marinert) kjøtt er pakket i plast som tåler Sous Vide? Tenker på de myke plastpakkene som av og til brukes, f.eks disse: https://kolonial.no/produkter/3898-nordfjord-svin-indrefilet/ Eller som fisk av og til er pakket i: https://www.matoppskrift.no/ingrediens/fiskemannen-laksefilet-uten-skinn-beinfri Lenke til kommentar
The Avatar Skrevet 5. januar 2021 Del Skrevet 5. januar 2021 Om emballasjeen er berekna for det så står det på emballasjen. Det kan være at det går likevel sjølv om det ikkje er anbefalt, men det er heilt avhengig av kva plast som er brukt, og korleis denne reagerer på varme. Eg hadde starta med å ringe kundekontakta for produktet for å spørre, eventuelt opplysningar om dei fysiske eigenskapane til plasten. Lenke til kommentar
akle Skrevet 13. februar 2021 Del Skrevet 13. februar 2021 Jeg ville uansett tatt de ut, fått rent av vesken og krydret kjøttet. Du kan vakumpakke ved og legge kjøttet i en zip-lock pose senke det ned i vann, og lukke posen. Du må da få plassert posen i sous vide vann badet med åpningen over vann. Litt tungvint, men det funker hvis du ikke har vakumpakker. Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 13. februar 2021 Del Skrevet 13. februar 2021 Jeg hadde vakumert over iallefall. Aldri galt å dobbel vakummere (om en ser bort i fra miljøet..). Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå