Gå til innhold

Sous Vide med butikkpakker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om emballasjeen er berekna for det så står det på emballasjen. 

Det kan være at det går likevel sjølv om det ikkje er anbefalt, men det er heilt avhengig av kva plast som er brukt, og korleis denne reagerer på varme. 

Eg hadde starta med å ringe kundekontakta for produktet for å spørre, eventuelt opplysningar om dei fysiske eigenskapane til plasten. 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg ville uansett tatt de ut, fått rent av vesken og krydret kjøttet.

Du kan vakumpakke ved og legge kjøttet i en zip-lock pose senke det ned i vann, og lukke posen. Du må da få plassert posen i sous vide vann badet med åpningen over vann.

Litt tungvint, men det funker hvis du ikke har vakumpakker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...