Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Trodde jeg slo opp, men personen tok ikke det som nei..


Gjest 3353e...8e2

Anbefalte innlegg

Gjest 3353e...8e2

Usikker hvordan jeg har klart og fucke opp eller rettere sagt hvordan det er blitt misforstått, ble kjent med ei jente for 2 måneder siden og vi kom godt overens. Gikk litt fort i svingene og jeg mistet interessen 2 uker tilbake. Neste uke kommer og jeg er veldig opptatt, kan ikke bruke mye tid på annet og tiden bare flyter avsted. 

Hun antok at vi var sammen og jeg har egentlig ikke ankjent dette og bare gått med flyten.. Men på søndag da jeg at jeg ikke følte noe mer utover det lille vi hadde skapt og sa fra at jeg ville bare være venner Tl slutt.. Dette har ikke gått som jeg trodde skulle skje.. I det hele tatt. 

Hun bor 2 timer unna meg men likevel, sa det ansikt til ansikt at jeg ville bare være venner.. Men hun har ignorert det helt og tror vi er det søteste parret på jorden. Vet ikke hva som er galt med meg men all kjæreste lyst og følelser for henne er bare borte, trodde det ville bli noe men føler hun mer har blitt en søster av noe slag.. 

Hun er 20 og jeg er 24, nærmer meg vel 25 etterhvert. Det jeg prøver å forstå nå er.. Hvordan gjør jeg det faktisk slutt? Hun tok ikke det irl noe særlig og bare gikk vekk før neste dag var det som ingenting har skjedd. Usikker om jeg skal ghoste eller prøve igjen.. Føler det er en sum situasjon jeg har laget eller jeg ikke har klart og få de rette ordene ut på riktig måte. Hjelp. Vet ikke hva mer jeg burde gjøre, hun fortsetter på Facebook som et forhold men det bare går ikke.. Følelse er brukt opp. 

Beklager mye veggtekster, har vært i en 2 timer samtale med henne og er helt død egentlig.. Bare skriver her i håp om råd,hu.er en koselig jente men jeg bare har mistet alle følelser, ingenting spesielt er galt med henne.. Men det at hun har totalt glemt at jeg egentlig slo opp eller sa at keg bare ville være venner.. Det e e som om det minnet ikke finnes hos henne.

Nå slokker jeg lyset, skal opp 8 x_x

Anonymous poster hash: 3353e...8e2

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...