Gå til innhold

Dårlig batteri?


Anbefalte innlegg

Tror det er noe feil med batteriet mitt. Va å filmet i skibakken i går. ca -2*C.

Har foresten ett Sony DCR-TRV125E. Hi8 kamera. MEn problemet er at når jeg hadde filmet i 10min, og det stod 100min batterikapasitet igjen, så plutselig stod det 0min igjen å det blinket low batt. Og så vart det helt tommt.

 

Hva er feil?? er det gammelt/dårlig batteri?? Må jeg kjøpe nytt, og hvor selger de billige batterier??

 

Ett til spm: tåler kameraet at det snør på det??

 

TAkker for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ville unngått snø på kameraet. Dette smelter pga. varmeutviklingen i kameraet, og da kan vannet renne ned i sprekker/skjøter og ødelegge kameraet. Ikke sikkert du merker det med en gang, men korrosjon kan oppstå og plutselig en dag så funker ikke kameraet lenger. Da er det ikke lønnsomt å reparere det heller... bedre å kjøpe nytt.

Lenke til kommentar
Dette er et vanlig problem med lithion batterier. De tåler ikke kulde.

Det var da merkelig. Hvordan kan det ha seg at de fleste tv-stasjoner rundt om i verden benytter nettopp Litium-Ion batterier til kameraer, monitorer og GRIP utstyr. Kan du dokumentere din påstand? Les litt mer HER hos en av de største leverandørene av batteripakker til profesjonellt bruk. De leverer batterier, ladere og lamper til hele verden, fra Sahara til Sibir.

 

Til Enmas: Hvis du tror batteriet ditt er i ferd med å takke for seg, kan du eventuelt sende det inn til en autorisert Sony forhandler, og få det sjekket. I utgangspunktet er dette "Bukken og Havresekken", men den sjansen tror jeg du må ta. Ta imidlertid høyde for eventuelle fraktkostnader og penger verkstedet skal ha for å se og vurdere batteriet. Ofte kan det (dessverre) lønne seg å investere i et nytt.

 

Det finnes enkelte piratprodusenter med produkter som fungerer like bra som et originalt Sony batteri. Her må du sjekke litt på nettet. Tips: Søk i Google med typenummeret på batteriet. Typenummeret står på etiketten på batteriet.

 

Lykke til!

 

Hilsen en som har jobbet med Litium-Ion batterier i 45 blå grader helt uten problemer. Litt kortere driftstid, men dog.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...