Gå til innhold

dette var rimelig billig! brukt dell D600


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hørt om knappen for å redigere dine innlegg? Den er mellom knappen litt opp til høyre for innlegget, mellom "Report" og "Quote"... Hehe ;)

 

Angående det å anmelde han, kjøper har for øyeblikket ingen grunn, egentlig...

 

Mvh kjello2 (jeg har skiftet brukernavn, det nye er ponke)

Endret av kjello2
Lenke til kommentar

Siden fyren faktisk har benyttet seg av hardawre.no sitt bruktmarked er det ikke utenkelig at han leser denne tråden.

 

Så være litt mer forsiktig med hva dere sier. Dere kan risikere å ende opp uten å få noe pakke tilsendt. Så selger han utsyret til andre. Hvis dere skremmer han nå, er det mulig fyren slipper unna med penger for heleri..

Lenke til kommentar

Det er jo en meget enkel måte å finne navnet på fyren, og alt sammen. Be om å få oppgitt servicetaggen. Den knytter maskinen til en kunde hos Dell. Og siden dette er en Latitude eller annen "bedriftmaskin" er det sannsynlig at denne er på en leasingkontrakt. Ergo er kanskje dell interesert i å finne den selv om den er stjålet. Er det en maskin som har kommet på avveier kan man jo kontakte politiet i bergen, de pleier å interessere seg for slike saker

 

Jeg jobber et sted der vi ble frastjålet en god del slike maksiner. Kanskje han selger de

:p

Dette er selvfølgelig ren spekulasjon.

 

Uansett, dersom det er mulig å få servicetag-nr, kan man vel hendvende seg til dell, og om de er snille (sikkert noe personvern inni bilde) oppgir de hvem maskinen er solg til.

Da kan man hendvende seg direkte til dem, og er det en privatperson er det jo plutselig noen man kan annmelde om man blir lurt.

Lenke til kommentar
Jeg betaler ikke forskudd når det er snakk om mer enn 2500kr hvis det ikke er veldig trygt..noen som har 500 positive tilbakemeldinger på qxl går det jo bra med, men ellers styrer jeg unna.

Har lagd meg en regel når det gjelder både kjøp og lån:

Ikke lån ut mere penger enn du har råd å tape :no:

Ikke handle på Qxl eller lignende for mere enn du har råd og tape :no:

Lenke til kommentar

Hmm, jeg skulle også få kjøpe maskinen med han, men har ikke hørt noe mer fra han etter at jeg sendte han en email med personopplysninger som addresse, tlf osv som er registrert eller som er mulig å bekrefte på andre måter...

 

Har blitt svindlet engang før på bruktmarked og da var jeg så dum at jeg betalte 5000,- cash i forskudd, snakket med han på tlf, forsikret meg at rette personen eide kontonummeret(iflg svindlerenes favoritt bank DNB ) osv. Men alikevell så har jeg blitt svindlet. (ikke lite dumt å betale 5000,- på forskudd da :( )

 

Men gjort er gjort, anmeldt han men jeg regner med at ingenting skjer, har før handlet både på qxl, ebay osv flere gonger med forskuddbetaling og gjort noen skikkelige kupp. Men denne gangen vart jeg lurt av en 18 åring fra Oslo, ******* irreterrende.

 

I det siste virker det som en del av varene som har hotmail og andre gratis email asresser er ren svindel, og det begynner å bli utrolig mange av dem. Har sendt email til de fleste "røverkjøpene" og funnet ut at navnet, addressene ikke stemmer, uregistrert mob nr osv. Løgn og fanterier. Også denne

 

Forhandsbetaler ikke pakker på en verdi over 500,- lenger, har råd til å betale 49,- kroner i oppkravsgebyr. Må bare gjøre obs på at noen også sender ut pakker i oppkrav med steiner og annet dill kun for å få innbetalt penger på kontoen sin :(

 

RScue

Lenke til kommentar

Som tidligere sagt - alt i denne saken minner om en hel haug med tidligere svindelsaker:

 

- Billig maskin - lett omsettelig merke osv.

- Ikke listet telefonnummer

- Forskuddsbetaling eller personlig oppmøte = murstein i posten eller ran.

 

Servicetagnummer får du garantert ikke. OG fyren heter nok ikke det han har utgitt seg for å hete heller - spør om å få et annet telefonnummer - noe som f.eks er registert på hans navn .-)

Lenke til kommentar

Vel som sagt så blir den solgt i oppkrav til meg i tilfelle..og da kommer jeg til å insistere på å få se hva pakken inneholder på posten før jeg betaler. dermed kan jeg forsikre meg om at pakken både inneholder det den skal, og jeg kan sjekke om det er sendt med en gyldig kvittering. Eventuelt få ta en kopi av kvitteringen og sjekke det opp før jeg henter pakken.

Endret av ToFFe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...