NTB - digi Skrevet 2. desember 2020 Del Skrevet 2. desember 2020 Singapore åpner for salg av kjøtt dyrket i laboratorier Lenke til kommentar
Snowleopard Skrevet 2. desember 2020 Del Skrevet 2. desember 2020 Hmmm, kjenner jeg blir skeptisk her. En ting er at endel av kjøttsmaken bygges opp av foret og forholdene dyrene lever under, og at naturlig kjøtt har i seg næringsstoffer man neppe får med seg i kunstig kjøtt, nettopp fordi det fanges opp av mangfoldet i maten som dyrene spiser, ihvertfall der dyrene får gå tildels fritt. Smak kan riktignok tilsettes og gjøres i form av krydring, men det er jo noe av det som gjør mat interessant, hvordan kjøttet i seg selv smaker. Jeg steker gjerne biffen uten noe som helst. Altså helt uten salt og pepper, men lar kjøttet i seg selv stå for smaken. Andre stykker kjøtt krydres selvsagt, er glad i å leke med krydder også for tradisjonell norsk mat. En annen ting er at vi ikke vet noe om denne kunstige fremstillingsmetoden skaper farer vi ikke kjenner til ennå. Greit, man risikerer mindre i form av kjente sykdommer som vi kan få i oss ved å spise kjøtt som allerede er sykt/infisert. Men kjenner det ble litt mindre interessant å spise kjøtt i Singapore nå. Heldigvis er det ekte krabbe i chili crabs som de er så kjent for. Lenke til kommentar
PGRO_490 Skrevet 3. desember 2020 Del Skrevet 3. desember 2020 En sorgens dag for menneskeheten og livet på jorden Lenke til kommentar
Kanin Skrevet 3. desember 2020 Del Skrevet 3. desember 2020 Mye av kjøttet som spises er bearbeidet kjøtt som kjøttdeig og pølser. Da klarer man neppe uansett å skille smaken av smørblomst fra prestekrage. Og det er jo ikke slik at kjøttindustrien nødvendigvis legges ned. Vi er kommet langt om lab-kjøtt og veggisburgere kan ta økningen av forbruket i verden. 1 Lenke til kommentar
baguett Skrevet 3. desember 2020 Del Skrevet 3. desember 2020 Skjønner ikke helt hvorfor dette er så kontroversielt? Vi spiser da allerede en hel del matvarer der det er lite naturlig innhold. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå