Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Han tar aldri kontakt først


Anbefalte innlegg

Vi bor i forskjellige byer og han sendte meg melding på facebook. Vi har snakket nesten hver dag , men bare hvis jeg sender melding. 

Når jeg gjør det så virker han super happy og veldig ivrig, skriver lange meldinger, spør masse og er veldig romantisk. det hat skjedd at jeg har ventet en dag for at han skal kontakte meg , men nei det skjer ikke. han sier at det at jeg tar kontakt betyr mye for han og han ønsker ikke å forstyrre ?!  Jeg sa at han kan sende melding når som helst og at jeg blir glad 

I går snakket vi til langt på natt der han akrev masse fint og vi laget planer for å møtes. i dag ingen pip fra han pga nå har jeg bestemt meg at jeg får vente at han tar kontakt. det gjør noe med hele meg at hvis jeg ikke sender melding så er han stille . 

Skal jeg bare vente ? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du er nødt til å vente og teste forholdet. Du må skape naturlig balanse, og være den du er i forhold til din egen naturlige balanse. Hvis det føles naturlig for deg å vente 3 dager nå, så gjør du det. Tenk litt langsiktig. Og ikke vær redd for å miste noen som ikke gir deg det du trenger. Du blir bare såret.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...