Gå til innhold

Tykk røyk av smeltet plastikk i ovnen - er brødet giftig ?


geir__hk

Anbefalte innlegg

Så har uhellet skjedd.

2 brød satt i stekeovnen, hvor det etterhvert ble veldig tydelig at den ene av to brødformer var laget av plastikk og dermed smeltet helt ned med dertil tykk røyk og masse smeltet plastikk i bunn av ovnen - satt så fast at måtte bruke tappjern for å få plastikken løsnet.

Brødet i plastikkformen ble naturligvis ødelagt pga plast og brød ble tilnærmet umulig å skille.

Spørsmålet som gjenstår - Det andre brødet, det som lå i den brødforma som ikke smeltet - er det fare for at den tykke røyken i ovnen har gjort at brødet er giftig å spise.

Ble litt debatt om saken her på berget for å si det sånn - spesielt siden jeg mente at det sikreste var å kaste begge brødene :yucky:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
geir__hk skrev (2 minutter siden):

Takk for svar - nei har absolutt ikke tenkt å teste, er jo ikke sikkert røkt plastikk smaker noe heller (ikke kommer jeg til å teste heller).

Skulle gitt en skive med brunost til de som debatterer, dette hadde smakt godt.

😅

Lenke til kommentar
geir__hk skrev (4 timer siden):

Ta det med ro, det blir hverken brunostskiver med plastikkessens eller gambling - begge brødene er kastet. Usmakt - ikke så mye som en tygge eller munnfull eller en eneste liten smak.

Hadde sikkert ikke smakt verre enn den  «røkte» maten som selges i butikken:yucky: hadde sikkert til og med smakt bedre enn mye av det.

Ikke at det skal være en grunn for at du fortjener noe hurv fordi du kastet de. Tror det var ett klokt valg :thumbup:

Lenke til kommentar
geir__hk skrev (12 timer siden):

Ta det med ro, det blir hverken brunostskiver med plastikkessens eller gambling - begge brødene er kastet. Usmakt - ikke så mye som en tygge eller munnfull eller en eneste liten smak.

Godt valgt! Ikke noe vits å ta sjanser eller sende brødet til kjemisk analyse. Det koster så lite tid og penger å starte på nytt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...