masjoninfor Skrevet 20. november 2020 Del Skrevet 20. november 2020 Bruker Findus classic wok, men jeg tenker på å lage en egen miks. Er det så enkelt som å kutte opp og fryse rå gulrøtter, brokkoli, vannkastanjer og eventuelt andre grønnsaker og hive de i stekepanna når jeg lager middag? Eller krever det flere forberedelser? Må de kokes først, tåler de å bli fryst? Lenke til kommentar
RaveX Skrevet 20. november 2020 Del Skrevet 20. november 2020 Har gjort dette ett par ganger, men føler det blir vassent og ikke det samme i panna etterpå. Bruker derfor kun ferske råvarer når jeg lager slik mat i dag. Lenke til kommentar
Mr D Skrevet 20. november 2020 Del Skrevet 20. november 2020 Det er ikke bare å fryse de ferske grønnsakene. På pakningen til Findus er det spesifisert at grønnsakene er forvellede og brokkolien har en beskyttende vannglassering. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå