Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Wemail og økt spam


Anbefalte innlegg

Etter wemail tok over fra Get så får jeg spam som aldri før. Har alltid klart å holde en "ren" innboks, men etter wemail tok over så raser det inn om KU**, FI*** etc. Jeg bruker bruker outlook 365 på iPhone'en og der kan man ikke sette opp spam filter så når man mottar slike drittmeldinger på låsskjermen så ser det jo nærmest ut som om man jobber innenfor sex industrien 😀.

Jeg har satt opp ett omfattende spamfilter direkte på wemail sine webmail sider, men fortsatt kommer drit igjennom i tillegg fanger den opp viktige mail som ikke møter noen av kriteriene til spam filteret.

Ikke nok at det skal ta betalt, men i tillegg levere en neste ubrukelig tjeneste er helt utrolig.

Noen som opplever det samme?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
19 minutes ago, tingo said:

ikke opplevd det samme. Men - min getmail (og nå wemail) brukes på datamaskin med spamfilter i mailklienten, så jeg har bestandig håndtert spam-problemet selv. Ikke opplevd noen økning i spam heller (spam-løsningen min har god statistikk).

Hadde samme outlook oppsett på pc'en og fikk aldri spam, hadde heller ikke satt opp noe eget filter, men etter wemail overgangen begynte problemene. Dette tyder på at wemail på sin side gjør en mye dårligere jobb med å filtrere spam enn det GET gjorde. Rart de ikke kan klare å fikse dette 🙁

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...