Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Privat nettside uten internet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
haccashan skrev (5 minutter siden):

Takk for svar. Finnes det en oppskrift til hvordan vi kan få det til på egenhånd? Vi en veldig små og har ingen IT avdeling. 

Det er egentlig avhengig av nettverket deres. Har dere et eget intranet? Har dere satt opp det selv? Hvordan best mulig gjøre det er egentlig litt avhengig av hvordan hele bedriftsnettet deres er idag. Om dere ikke har noen IT avdeling, er det mulig dere kanskje ikke har noen servere in-house til å putte websiden på?

Om det er meningen at det skal være sensetiv infromasjon på denne siden som dere absolutt ikke vil at skal komme på avveie og plenen deres er å gjøre dette selv vil jeg anbefale mot det. 

Om det er snakk om infromasjonsdeling, kanskje bruke Google Docs istdenfor hvor de ansatte er invitert? 

Lenke til kommentar

Vi har ikke intranet pdd og jobber kun med å dele mapper på OneDrive. Ønsker at sensitiv informasjon ikke skal ligge der ute i skyen. 

Vi har ikke in-house server, men tenke å sette opp en snart og derfor på jakt etter informasjon om hvordan vi kan sette opp et intranet når vi først er i gang. 

 

 

Lenke til kommentar

Hva er det som skal postes her? Ser man for seg noe publiseringssystem?

En enkel tilnærming kan eksempelvis være å kjøpe en NAS fra Qnap eller Synology, som gir muligheter til å kjøre eksempelvis Wordpress eller en enkel webserver (evt. med forskjellige tillegg for mer avanserte muligheter).

Her kan man også sette opp delte kataloger uavhengig av websiden, som enkelt kan aksesseres på lokalnettverket i bedriften. Om det er en mindre bedrift og ikke all verdens it-kompetanse, burde man likevel klare greit å sette opp en slik løsning. Men husk, både for filer og evt. webinnhold bør man også forsikre seg om at man har en god måte å sikkerhetskopiere dette.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...