Arne Fenstad Skrevet 7. august 2020 Del Skrevet 7. august 2020 Taredyrker mener sushi-tare kan gjøre næringen lønnsom i Norge [Ekstra] Lenke til kommentar
-Birger- Skrevet 7. august 2020 Del Skrevet 7. august 2020 Kan en ikke teste dette i kombinasjon med en eksisterende lakseoppdretter? Og da uten en spesiell tillatelse? 1 Lenke til kommentar
del_diablo Skrevet 7. august 2020 Del Skrevet 7. august 2020 Japsene har vel dyrket Nori og Hijiki siden 700. Muligheten er nok der, men det vel kreve litt mer enn å dyrke det for å selge det. 2 Lenke til kommentar
aanundo Skrevet 8. august 2020 Del Skrevet 8. august 2020 (endret) "men forskningstillatelsen til å gjøre det i kombinasjon med lakseoppdrett." Er det en måte å snike til seg en laksekonsesjon på. eller er det forskning for å starte en ny næring? Jeg kjenner ikke detaljene, men ut fra kommentarene og egne erfaringer er det ofte de negative holdningene som får dominere. Vi forsker på mye rart, og i nyhetene var det noen som hadde fått innvilget støtte til å forske på om hagearbeid kunne bringe folk med psykiske lidelser tilbake i arbeid. Vel og bra, men den viktigste forskningen er den som kan skape eksportinntekter til andet, og lykkes vi med alger er det nettopp eksportinntekter vi får. Egentlig burde staten selv vært mer aktiv i å skape arbeidsplasser i eksportnæringene, da de er vi(fellesskapet) som er avhengig av disse arbeidsplassene og inntektene for å videreføre velferdsstaten. 60% av lønnen til alle som jobber kommer tilbake i pengebingen til fellesskapet, og med denne viten burde staten være aksjonær i eksportbedriftene. Endret 8. august 2020 av aanundo Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå