Gå til innhold

Dagens middag tråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I dag blir det ovnsbakte rotgrønnsekju kuttet i terninger sammen med pepperoni (også kuttet i terninger).

Man bruker gjerne pastinakk, gulerot, persillerot, forskjellige beter, potet, jordskokk og sellerirot. Dette legges i en ildfast form og dynkes i en blanding av kraft eller buljong og hvitvin.

Tilsett løk, hvitløk, salt og pepper hvis du liker at det smaker noe mer enn jord med monosodiumglutamat.

Oppå denne retten plasseres to gøtt stekte kyllinglår- eller fileter mot slutten av ovnsbakingen.

Til denne retten passer det gøtt med en kald pilsner gett.

Endret av Leif-Julius
Glemte å skrive ingredienser osv
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Leif-Julius skrev (12 minutter siden):

I dag blir det ovnsbakte rotgrønnsekju kuttet i terninger sammen med pepperoni (også kuttet i terninger).

Man bruker gjerne pastinakk, gulerot, persillerot, forskjellige beter, potet, jordskokk og sellerirot. Dette legges i en ildfast form og dynkes i en blanding av kraft eller buljong og hvitvin.

Tilsett løk, hvitløk, salt og pepper hvis du liker at det smaker noe mer enn jord med monosodiumglutamat.

Oppå denne retten plasseres to gøtt stekte kyllinglår- eller fileter mot slutten av ovnsbakingen.

Til denne retten passer det gøtt med en kald pilsner gett.

Og chili for svarte! Vanlig rødchili er golden good. Denne retten skal ikke være veldig caliente

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...