Leif-Julius Skrevet 30. juli 2020 Del Skrevet 30. juli 2020 Her kommer jeg til å legge ut hva jeg har til middag hver eneste dag. Dette til glede og inspirasjon til dere andre som også kan hive dere på, se. I dag blir det dampet torsk med eggesmør og raspede gulerøtter gett. 1 Lenke til kommentar
Leif-Julius Skrevet 31. juli 2020 Forfatter Del Skrevet 31. juli 2020 (endret) I dag blir det ovnsbakte rotgrønnsekju kuttet i terninger sammen med pepperoni (også kuttet i terninger). Man bruker gjerne pastinakk, gulerot, persillerot, forskjellige beter, potet, jordskokk og sellerirot. Dette legges i en ildfast form og dynkes i en blanding av kraft eller buljong og hvitvin. Tilsett løk, hvitløk, salt og pepper hvis du liker at det smaker noe mer enn jord med monosodiumglutamat. Oppå denne retten plasseres to gøtt stekte kyllinglår- eller fileter mot slutten av ovnsbakingen. Til denne retten passer det gøtt med en kald pilsner gett. Endret 31. juli 2020 av Leif-Julius Glemte å skrive ingredienser osv 1 Lenke til kommentar
Leif-Julius Skrevet 31. juli 2020 Forfatter Del Skrevet 31. juli 2020 Leif-Julius skrev (12 minutter siden): I dag blir det ovnsbakte rotgrønnsekju kuttet i terninger sammen med pepperoni (også kuttet i terninger). Man bruker gjerne pastinakk, gulerot, persillerot, forskjellige beter, potet, jordskokk og sellerirot. Dette legges i en ildfast form og dynkes i en blanding av kraft eller buljong og hvitvin. Tilsett løk, hvitløk, salt og pepper hvis du liker at det smaker noe mer enn jord med monosodiumglutamat. Oppå denne retten plasseres to gøtt stekte kyllinglår- eller fileter mot slutten av ovnsbakingen. Til denne retten passer det gøtt med en kald pilsner gett. Og chili for svarte! Vanlig rødchili er golden good. Denne retten skal ikke være veldig caliente Lenke til kommentar
Leif-Julius Skrevet 2. august 2020 Forfatter Del Skrevet 2. august 2020 I dag ble det gyros med sprøstekt svinekjøtt og chilimajones gett. 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå