Gå til innhold

Nyttårstrøbbelet


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Som sikkert temmelig mange andre opplevde jeg problemer med å motta meldinger fra andre nyttårsaften. Nå - nesten ett døgn etterpå har jeg ennå ikke mottatt meldinger som jeg vet er sendt. Dersom en antar at de faktisk aldri kommer frem..hvem betaler for disse? :wow:

Dersom avsender må betale for meldinger som aldri nådde frem,

hvordan i alle dager skal vedkommende bevise dette? Ja hvordan i alle

dager foregår egentlig faktureringen av SMS?

 

Dersom vi antar at 1 av 10 meldinger nyttårsaften ikke komm frem..og det ble sendt omtrent 14 mill meldinger (via Telenor sitt nett)..så har altså Telenor

tjent over en million kroner på ikke leverte meldinger...eller er jeg fullstending ute på viddene nå? :ermm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har samme problem som deg. Da jeg våkna i dag, hadde jeg fått en SMS som var sendt i åtte-tida i går kveld. Klokka fire i natt var den fremdeles ikke kommet på telefonen. Fremdeles veit jeg om minst to sms`er som er sendt og ikke kommet frem til min telefon. Men så vidt jeg kunne forstå i en artikkel på dagbladet.no, så vil de komme inn på telefonen, eller bli sendt, etterhvert, ettersom meldingene blir lagret i en server hos Telenor før de blir sendt videre. Så jeg regner med at det ordner seg! :cool:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Sjekk om varigheten på sms står på max på tlf'en. Står den på f.eks 1 time, er det ikke noe rart at den aldri kommer fram. Da har man gitt beskjed til sms-sentralen at den skal slettes etter 1 time. :cool:

 

Julaften og nyttårsaften er "sms-høytid". Kapasiteten i systemene til både NC og TnM er lagt lavere enn trafikken er på disse dagene. Om de hadde hatt en kapasitet som gjorde at alle sms kom like kjapt da, som ellers i året, hadde nokk smsprisen vært en helt annen.

Hånda i været den som f.eks vil betale kr 2,- pr. sms gjennom hele året for at de du sender disse 2 dagene skal komme like kjapt fram? :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...