mr.wolf Skrevet 15. juni 2020 Del Skrevet 15. juni 2020 (endret) Hvis man skal grille til mange gjester og skal grille mye forskjellig så folk bare kan forsyne seg med det de vil ha, hvordan kan man holde den ferdiggrillede maten varm? Bruker kullgrill så kan ikke skru ned varmen på en side som man gjør med gassgrill. Kan man bruke aluminiumsformer? Kan den ferdige maten ligge oppi dem en stund uten å bli svidd selv om det er høy varme på grillen? Endret 15. juni 2020 av mr.wolf Lenke til kommentar
mr.wolf Skrevet 15. juni 2020 Forfatter Del Skrevet 15. juni 2020 Eller hvordan er det å legge maten på indirekte varme uten lokk? Bruker tønnegrill. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå