richardo7 Skrevet 26. mai 2020 Del Skrevet 26. mai 2020 Hei, lagde sveler på nyinnkjøpt takke forrige dagen og brukte en oppskrift med hornsalt OG natron. Svelene hevet på takka og de smakte veldig godt men det var en tydelig lukt av ammoniakk av svelene når de kom nærme nok nesen. Dette kommer jo av hornsaltet, men er det en måte å unngå at den lukten "sitter i"?? Her er oppskriften som ble brukt:https://www.matoppskrift.no/artikkel/takkebakst-er-sommermat -Richard- Lenke til kommentar
grovetussen Skrevet 26. mai 2020 Del Skrevet 26. mai 2020 (endret) Kan det være at du spiste de for tidlig etter steking, eller at de ikke stekte lenge nok (for tykke?). Det ser ut som oppskriften ligner veldig på det jeg pleier å bruke i røren. https://www.naturfag.no/artikkel/vis.html?tid=1087336 Endret 26. mai 2020 av grovetussen Link Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå