Gå til innhold

Hornsalt og lukt i bakverket


Anbefalte innlegg

Hei,

lagde sveler på nyinnkjøpt takke forrige dagen og brukte en oppskrift med hornsalt OG natron.

Svelene hevet på takka og de smakte veldig godt men det var en tydelig lukt av ammoniakk av svelene når de kom nærme nok nesen. Dette kommer jo av hornsaltet, men er det en måte å unngå at den lukten "sitter i"??

Her er oppskriften som ble brukt:
https://www.matoppskrift.no/artikkel/takkebakst-er-sommermat

-Richard-

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...