Gå til innhold

Xbox Series X|S - Generell diskusjon


Skal du kjøpe Series X?  

325 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe Series X?

    • Ja, på lanseringsdagen
      107
    • Ja, men ikke på lanseringsdagen
      88
    • Nei
      81
    • Vet ikke
      49


Anbefalte innlegg

4 minutes ago, Dr.Peedee said:

Gratulerer! :)
Prøvd det meste nå, men finner den ikke tilbake. Enda rarere er at ALLE andre av mine bestillinger/kjøp gjort før 23. september er også borte. Poff. De var der i går senest, og da for en lang tid tilbake. Nå stopper all kjøpshistorikk/ordre på 23. september. Prøvd alle mulig filtreringer osv.. flere nettlesere, nettbrett, mobil, PC... borte.  

Har du prøvd å ta kontakt med Microsoft?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Onkel Klo skrev (49 minutter siden):

Det står reservert på min også, men chat hos Elkjøp har sagt at min ordre er på vei til å bli sendt, så det ordner seg nok om du bestilte tidlig nok :)

Min står også som reservert. Fikk en sporingsvarsel fra Posten i dag men det var på AC:Valhalla - må si jeg skvatt litt.. Sjekket status på elkjøp.no og selv etter å ha fått aktivt sporingsnummer så står Valhalla fortsatt som reservert hos Elkjøp, så det skjer ting selv om den står som reservert

Bottekott skrev (8 minutter siden):

Har du prøvd å ta kontakt med Microsoft?

Støttes, hadde problemer med claiming av live koder da redeem ikke funket som det skulle. Xbox support var meget raske til å hjelpe på chat og ringte meg opp litt etterpå for å verifisere og bekrefte. 

Lenke til kommentar
Bottekott skrev (22 minutter siden):

Har du prøvd å ta kontakt med Microsoft?

Ja, via chat  og fikk kun snakke med en robot som linket meg til mine ordre - der altså alt fra før 23.09 er slettet. Min kompis kan se sine ting tilbake til 2016. Noe jeg kunne senest i går. Kunne se min Xbox One X jeg bestile i 2018 senest i går. Nå er alt borte.

Så jeg prøvde ringe, men nummeret virker ikke, telefonen nekter å ringe det. Prøvd restarte mobil just in case. Så vetta faen jeg. Konspirasjon!!😂  Men noe er galt i hvert fall.

Lenke til kommentar

Ok, oppdatering på at alle min kjøp og ordre fra før 23. september, derfor også Xbox Series X, var forsvunnet fra Microsoft: 

Ble oppringt av Xbox support, lang prat med faktisk en som var i stand til å hjelpe og forklare.

Han kunne se ordren min, og også den historikken fra tidligere som hos meg ikke kommer opp lenger. Så han ba meg prøve enda en nettleser, alternativt så var det et midlertidig problem hos nettverket til Microsoft. Men da ville det løse seg. Han regnet med min ordre ville bli sendt på lik linje med andre, selv om jeg altså ikke kunne se den lenger.  yay!

Endret av Dr.Peedee
Lenke til kommentar

Jeg tror Elkjøp har kontroll på antall enheter i forhold til bestilling osv, men jeg har fått litt forskjellige tilbakemeldinger når jeg spurte angående leveringsdato.

Bestilte på nett 19.september, i bekreftelses mailen står det bekreftet lagerdato 10/11.

Han første jeg snakket med sa den ble sendt idag, andre personen jeg snakket med sa at den ble sendt førstkommende mandag, og personen jeg har snakket med idag sa jeg kunne forvente å motta den iløpet av neste uke, at den senest ble sendt 11/11 fra lager. 

 

Endret av luly
Lenke til kommentar
MrCradock skrev (7 minutter siden):

Jeg husker tiden hvor man forhåndsbestilte i butikk og ble ringt opp 1-2 dager i forveien med bekreftelse på at man var sikret maskin og kunne hente den når butikken åpnet på lanseringsdagen.

Alle de motstridende meldingene man får gjør at man blir veldig usikker.

Men mest sannsynlig har vel dette å gjøre med at ingen egentlig har spesielt god kontroll nå. Uten at noen har skyld for det heller. For få prodsuerte enheter, høyere interesse enn antatt, og sikkert endel vanskeligere logistikk pga covid, gjør helt sikkert til at det er nok å gjøre.

 

Så krysser jeg fingrene for at jeg er med nå i første batch selv. Ventet muligens litt lenge med å bestille, men står bekreftet lagerdato 03.11 i ordrebekreftelsen. Håper de har hatt kontroll antall enheter inn opp mot informasjon på nettsiden. Da blir neste uke kanon😎 

Endret av Måsadåtten
Lenke til kommentar

Forsøkte meg igjen hos Elkjøp. De svarer følgende:

Sitat

Ja, per nå er status at den blir sendt på lansering. Men det er mulig de sender den en dag før slik at dere får varen så fort som mulig.

Tipper de som bor langt unna får sending på mandag, mens oss på østlandet får den sendt på tirsdag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...