Gunfreak Skrevet 5. april 2020 Del Skrevet 5. april 2020 Noe er feil med stekeovnen. Så jeg må bruke mikroen til noe mat laging. Det er whirlpool chef pluss eller hva den heter, den har grill, micro bread defrost og dual crisp. Samt noen ferdig innstillinger. Jeg prøvde å bruke duaø crispen til å steke halvstekte rubdstykker og bagetter. Bagetten så lovende ut, den fikk en sprø skrope, men når jeg tok den ut var den helt trørr, hadde laget bagett krutong. Prøvde igjen med noen rundstykker. Og da tørte jeg ikke ha den like lenge, den ble spisandes. Men var ikke noe sprø ytre. Noen som har tisp? I kveld er det taco og regner med lefser og skjell går greit, men vi skal jo ha andre ting i løpet av uka. Lenke til kommentar
Dubious Skrevet 17. april 2020 Del Skrevet 17. april 2020 Kjøp ny stekeovn Har også slike funksjoner på min micro, og de er mest jalla Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 17. april 2020 Del Skrevet 17. april 2020 En del grønnsaker går veldig bra i mikrobølgeovn. Kutt dem i biter, ha på salt og litt smør eller olje og sett dem i en boks med lokket nesten på. Ett til to minutter avhengig av mengde, størrelse på bitene og effekten på mikrobølgeovnen. 2 Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 18. april 2020 Del Skrevet 18. april 2020 Bakt potet. Ostesmørbrød. Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 18. april 2020 Del Skrevet 18. april 2020 Skulle vel tro at det må gå an å sette keramiske former med grønnsaker og annet i, og kanskje vann, så det blir kokt. La det stå ute, og så steke kjøtt i den etterpå. Kjøtt stekes jo temmelig raskt. Det går sikkert an å bruke den på den måten. Men det krever nok litt kunnskap og erfaring. Lenke til kommentar
Sexylubb1 Skrevet 19. april 2020 Del Skrevet 19. april 2020 Det som er viktig å tenke på er at microen ikke varmer jevnt. Det er derfor fatet går rundt, men min erfaring er at det ikke er nok. Det er ofte smart å røre/flytte det du har inni flere ganger. Lenke til kommentar
aomt Skrevet 19. april 2020 Del Skrevet 19. april 2020 Google? Garantert mye erfering med det der. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå