Gå til innhold

Frykter store koronakonsekvenser for norsk sjømatnæring


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kan være at prisen må ned slik at oppdretterne slipper å fore på fisk som burde vert slaktet, om dette blir langvarig. Og kanskje holde igjen produksjonen(?)

En må være forberedt på at helse, kjøpekraft, og generell forsiktighet kan tenkes å bremse det meste en tid fremover.

Og lite eller ingen flytransport av "luksuslaks"(?)

Frossen mat er ikke den største offer.

Kanskje vi trenger en buffer med frossen laks til tiden etterpå...(?)

På forskjellige måter er vi alle i samme båt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...