RaymondK Skrevet 23. februar 2020 Del Skrevet 23. februar 2020 Bruker å innta en blanding av kakao, maca, gurkemeie, pepper og mandelmelk. I dag begynte jeg å lure på om å blandigen koke opp kanskje virker ødeleggende på noen av næringsstoffene? Eller kan det være omvendt. At næringsstoffene blir lettere tilgjengelig/fordøyelig? Lenke til kommentar
Dukien Skrevet 24. februar 2020 Del Skrevet 24. februar 2020 Generelt vil varmebehandling gjøre enkelte næringstoffer mer biotilgjenglige, mens overdrevet oppvarming vil kunne ødelegge struktur til enkelte lite stabile molekyler. Nå inneholder ikke hverken kakao, maca, gurkemeie, pepper noe essensielle næringstoffer utover en haug av plantestoffer, som jeg antar er det du sikter til her. Disse plantstoffene er uavhengig av varmebehandling generelt lite biotilgjenglige i kroppen og endrer struktur internt, så ikke vektlegg så mye på akkurat dette her. Liker du slike "shotter", så bare å fortsette. 1 Lenke til kommentar
Taurean Skrevet 24. februar 2020 Del Skrevet 24. februar 2020 Send en mail til produsentene og spør. Lenke til kommentar
PrincepBaker Skrevet 30. juli 2020 Del Skrevet 30. juli 2020 Er vel ikke noe næring i det der. Kakao inneholder magnesium og kobber, da. Derimot er det en del flavonoider og andre adaptogener som kanskje vil reduseres litt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå