Gå til innhold

Koke, eller bare varme kakao med maca og gurkemeie?


Anbefalte innlegg

Bruker å innta en blanding av kakao, maca, gurkemeie, pepper og mandelmelk.
I dag begynte jeg å lure på om å blandigen koke opp kanskje virker ødeleggende på noen av næringsstoffene?
Eller kan det være omvendt. At næringsstoffene blir lettere tilgjengelig/fordøyelig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Generelt vil varmebehandling gjøre enkelte næringstoffer mer biotilgjenglige, mens overdrevet oppvarming vil kunne ødelegge struktur til enkelte lite stabile molekyler. Nå inneholder ikke hverken kakao, maca, gurkemeie, pepper noe essensielle næringstoffer utover en haug av plantestoffer, som jeg antar er det du sikter til her.  Disse plantstoffene er uavhengig av varmebehandling generelt lite biotilgjenglige i kroppen og endrer struktur internt, så ikke vektlegg så mye på akkurat dette her. Liker du slike "shotter", så bare å fortsette. :)

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...