Gå til innhold

VGD Off-topic VÅKS


SirJames™
Melding lagt til av Diskusjon.no

Tråden stenges for gjentatte brudd på bruk av tjenesten.

Anbefalte innlegg

Nattkjolemedurin skrev (1 minutt siden):

Ohh, løk burde jeg tatt på ja. Helst rødløk da. Akkurat til roastbiff kan jeg nesten driste meg til å si at det er godt med sylteagurk til også. Men det holder at man tar av sylteagurken, så smaker det fortsatt rikelig av sylteagurk. 

Hehe, det er sant, men jeg liker sylteagurk så det går bra.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Stormoen33 skrev (5 minutter siden):

Fikk hatt av de forbaska låseboltene idag, men de har jammen ikke orden i sysakene på Bavaria heller, lette i 20 minutt før vi fant adapter nr. 37.

Irriterende det, når folk ikke har orden i sysakene. Spesielt i butikker når man skal ha noe. 

Endret av Nattkjolemedurin
Lenke til kommentar
SirOwen skrev (2 minutter siden):

Ja, men det må være den vinmarinerte man kjøper på Maxi over grensa. 

Har vel stort sett bare spist den fra Gilde. Hørtes god ut den du snakker om der, får teste en gang. 

Lenke til kommentar
Tyttebærtryne skrev (1 minutt siden):

Brannfakkel?

Krabbe, reker, rakfisk, lutefisk, sursild, røyka laks, gravet laks, diverse krydret sild, ju næim itt. 

Krabbe-Check.

Reker-Check.

Røyka laks-Check.

Resten har jeg ikke smakt, og har ikke noe forhold til. 

Lenke til kommentar
SirOwen skrev (2 minutter siden):

Har det gått fredelig og redelig for seg på andre siden i aften?

Ja, relativt.. Tråden lever utrolig nok enda. 

Endret av Nattkjolemedurin
Lenke til kommentar
Tyttebærtryne skrev (Akkurat nå):

Du har en bortskjemt(?) gane.

Det er nok riktig. Jeg klarer bare ikke smaken av skalldyr og skjell, ikke lukta heller. så finner man litt av det i fisk også. røykelaks med fersk dill og Snøfrisk er nam ...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...